Anglepoise Hanglampen

Het begon allemaal met de Originele Tafellamp 1227 zo'n 80 jaar geleden. Het werd ontwikkeld op basis van het concept van de nieuw uitgevonden veer die in staat was een schommelende arm te stabiliseren en toch zijn positie te behouden. Anglepoise heeft zijn assortiment verder ontwikkeld, met onder andere de Original 1227 hanglamp. De hanglamp heeft de elegante Scherm van de originele tafellamp, maar heeft een moderne upgrade gekregen in de vorm van zwarte lak. Dit geeft de lamp een exclusieve expressie, die wordt gecompleteerd met een zwarte stoffen kabel.

De eenvoudige hanglamp werpt een comfortabel licht boven uw koffie- of eettafel, en werkt ook als praktische werklamp wanneer hij boven een werkruimte in de keuken wordt geplaatst. Kies uit drie verschillende maten, die allemaal alleen, per twee of in clusters van verschillende grootte kunnen worden gebruikt.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.