Aros Design

Aros Design is trotst op zijn roots dat uit Jutland komt (Denemarken) Een naam van de nieuwe outdoor Kopenhagen serie.  De merknaam is wereldwijd bekend door zijn designs.

“Aros” is de originele naam van de Vikingen in Aarhus.

Meer om Aros Ontwerp lampen

Een deense merk met rand, en strakke lijnen die uit jutland stammen. Met hun unieke serie Copenhagen geven ze een eerbetoon aan de grote stad van Denemarken, die wereldwijd bekend zijn met hun ontwerp. De populaire lampenserie van Copenhagen is bekleed met een verf, die normaal wordt gebruiken bij vliegtuigen, hierbij wordt het mogelijk dat uw lampen alle weersomstandigheden tegen kan, en nogsteeds zijn unieke, stille, enkele, en lekkere look met kant kan bewaren. De Copenhagen serie is te vinden in zwart, wit, maar ook in brons, en aluminium die mogelijk maken dat de meeste buitenverlichting passen met de gevels.

De serie bestaat uit Copenhagen Cube, en lilebroren Copenhagen Square, die van beneden en boven worden verlicht, en is in vierkant – Copenhagen Square Plus is ook verkrijgbaar in een rechthoekige vorm.  Als laatst in de serie hebben wij Copenhagen Bollard, die een prachte licht geeft, dat aan de bovenkant uit zijn lichtgevende doos stroomt, wat best ideaal is om je oprit op te lichten. Copenhagen Bollard is alleen verkrijgbaar in zwart kleur. De Copenhagen-serie past perfect bij de Scandinavische architectuur. De Copenhagen-lampenserie van AROS ontwerp bestaat uit duurzame materialen, aluminium en glas. De lamp maakt gebruik van een energiebesparende LED-lichtbron, die nooit mag worden vervangen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.