Artecnica

Artecnica is een ontwerp bedrijf, dat opgericht is in Los Angeles. Ze werken samen met de meest intrigerende en provo-interessante internationale ontwerpers, om inspirerende kunst te ontwerpen voor een inspirerende omgeving.

Bekijk hieronder onze grote spannende keuze van Artecnica lampen.

Meer om Artecnica lampen

Samen met getalenteerde ontwerpers zoals Tord Boontje, Helle Jongerius, en Campana broeders blijven ze levende, en kleurige manieren te verkennen, om overtuigende ideeën tot uitdrukking te brengen, en vreugde, ontdekking te brengen in het dagelijkse ontwerp.  

Artecnica streeft ernaar om serieus te werk te gaan, met duurzame, verantwoordelijke productie.                De producten zijn vaak zodanig gemaakt, zodat het gerecyclet kan worden. Het wordt getransporteerd in transport vriendelijke platte verpakkingen, die onze carboon gebruik verminderen.
Ontwerp met Conscience ® Het program werkt met de vakmensen uit de ontwikkelingslanden. Deze humanitaire benadering ondersteunt deels, met winst over de grensen, culturen, rassen, en religies. Het ontwerp werkt hier als een ramp voor een verandering, ook in de globale landschap.
Ontwerp met Conscience ® werd door Artecnica in 2002 gestigt. Het ontwerp en produceren van de producten die in overeenstemming zijn met de humanitaire, en milieuvriendelijke gevoelige principes.

Met de toenemende globalisering van de handel, zijn de ambachtslieden van de traditionele markten van het dorp buitengesloten, deze isoleert de potentiële vraag naar hun ambacht.    De uitdaging is om een concurrerend produkt te ontwikkelen, zodat de lokale vaardigheden overleven, als een zeer gewaarderde vakmanschap, en niet opdezelfde manier als de industriëlle massaproductie.

Artecnica-partnerschap heeft non-profitorganisaties zoals Aid to Artisans, en The Britisch Council die nuttig zijn voor de mensen in de ontwikkelingslanden. Ze proberen kleine zelfvoorzienende gemeenschappen te kunnen promoten met hun vakbekwaamde ambachtslieden in de ontwikkelingslanden.

Op deze manier wordt het mogelijk om de kleine gruppen van handwerkers in de lokale omgeving een toegang te geven tot de internationale erkende ontwerpers. De ontwerpers helpen de handwerkers met het vinden van hun plek in de internationale markt. Artecnica komt met logistiek, market, en alles wat anders noodzakelijk kan zijn voor een eindproduct bij de consument.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.