Askman Design

Askman is een Deens merk dat al meer dan 100 jaar meubels maakt, waarbij de nadruk op solide vakmanschap en goede materialen ligt. Het merk heeft zijn assortiment inmiddels uitgebreid met lampen, en net als bij hun meubels doen hun lampen geen concessies aan kwaliteit. De ontwerpen worden gekenmerkt door hun geometrische vormen die goed passen bij zowel de moderne als de klassieke stijl.

Let vooral op de twee wandlampen de Diamond en de Zaphir dit zijn populaire verlichtingsoplossingen voor binnen - en niet zonder reden. Hun geometrische vormen zijn geïnspireerd op de Groenlandse ijsbergen en creëren een licht dat eruitziet alsof de zon zelf door de lampenkappen schijnt. De lampen creëren een uitnodigend en decoratief licht, of deze nu op de veranda of aan de gevel van uw huis zijn gemonteerd. De wandlampen zijn ook geschikt om te gebruiken in de woonkamer, gang of om je badkamer te verlichten.

Tweede beschrijving

Deens design sinds 1913
Askman Furniture werd meer dan 100 jaar geleden opgericht door Carl Alfred Askman. Vastbesloten om een decor te creëren op basis van de waarden van goed vakmanschap, toewijding en wilskracht - drijvende krachten die zijn doorgegeven van drie generaties. Elk product wordt met geduld, zorg en precisie met de hand gemaakt.

Functionaliteit, esthetiek en vooral kwaliteit - dat is altijd de Askman-mentaliteit geweest. Hun decor dient als functionele en liefdevolle hulpmiddelen voor het dagelijks leven. Een ding waar het merk nooit concessies aan doet, is functionaliteit. Ontwerpen zijn bedoeld om de aandacht te trekken en rechtstreeks tot het hart te spreken.

Welkom bij Iconi-lampen
Iconi is een relatief nieuw merk in de wereld van lichtontwerp. Net als Askman is het merk door en door Deens. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zoals roestvrij staal en koper, en doen geen concessies aan design of kwaliteit. De ongebruikelijke ontwerpen in hun opwindende lampencollectie vormen een uitdaging voor de vormen die we normaal associëren met wandlampen.

Iconi Diamond wandlamp en Iconi Zaphir wandlamp zijn vooral populair als het om buitenverlichting gaat. Hun ontwerpen zijn eenvoudig, decoratief en elegant, en hun licht heeft een heerlijk speels effect dat de muur verlicht - geïnspireerd door zonnestralen. De lampen zijn ontworpen met inspiratie uit de natuur van Groenland, gevormd naar Groenlandse ijsbergen en de manier waarop ze licht geven. De lampen breken met traditionele lijnen en de ontwerper, Finn Kaerulff, noemt de wandlampen zijn meesterwerken voor buiten.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.