Bent Seslef

Geboren: 1947
Bekend werk: De Fakkel serie, Pagode serie, Oribe Pullert, SD1 Tuinsokkel, SD7 Tuinpalen
Opleiding: Beeldhouwer

Geschiedenis:
Na een opleiding als beeldhouwer op de kunstacademie in Odense werkte Bent Seslef een tijd als theatervormgever in verschillende theaters. Er kwamen nieuwe opdrachten bij voor tuindesigns met veel creativiteit en inzicht voor mooie tuinen met spannende inspiraties van de oude Japanse tempels en tuinen. Het kenmerk voor zijn creaties is om een goede inblik te krijgen voor fijne esthethiek en dat het geheel goed is doordacht van een sfeer van rust en zuiverheid, deze sleutelwoorden kunt u in de elegante lampenseries terugvinden.

In het begin waren de lampen alleen bedoeld voor tuinen als privègebruik.
In samenwerking met Designer Erik Simonsen van Acer Desing is er nu ook een spannende keuze binnen het project voor verlichting en andere speciale uitgaven voor zakelijk gebruik. Erik Simonsen werkt vaak met industrieel design, wat een toevoeging is voor robuustheid en gebruiksvriendelijkheid van een tijdloos en elegante lamp, dat ontworpen is door Seslef.
Pagode LED Bollard - Seslef
Voor EUR 295,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Toon de 1 van de 1 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.