Chors

Het poolse ontwerpmerk werkt samen met een lange reeds productontwerpers, en interieurontwerpers uit Polen, om een innovatieve en esthetische oplossing te vinden voor een verlichting. Oplossingen die zijn gericht aan de eindgebruikers behoeften, en navraag. De centrale voor de verschillende lamptypemerken, zijn dat ze moeten zorgen voor een optimale verlichting, en tegelijkertijd moeten worden getekend in een actueel en gewild ontwerp.

Door de laatste paar jaren heen heeft het bedrijf samengewerkt met de jonge, en talentvolle ontwerper Piotr Kalinowski. In samenwerking hebben ze een mindere lampenserie gemaakt, die bestaat uit een wandlamp, en een staande lamp, die verkrijgbaar zijn in witte, en zwarte kleuren. In de lijn met de ambities van het merk voor het aanschaffen van populair, en innovatief ontwerp, die focus hebben op functies, en technologiens nieuwe serie, met spannende uitdruk. Ze zijn opvallend, en fungeren als kleine muurhangende, of vrijstaande sculpturen in de kamer. Ontdek de hele serie in twee kleuren hieronder.
Toon de 17 van de 17 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.