Darø Scherm en onderdelen

Darø A/S heeft een specifieke visie op verlichting die als volgt kan worden weergegeven:

Laat je meenemen in onze visie van het licht:

Licht is niet zomaar licht. De juiste verlichting verandert vormen, ruimtes en omgevingen in iets dat groter is dan wijzelf – licht is een ervaring. Licht geeft ons leven en geluk.

Gedurende drie generaties heeft Darø samengewerkt met ontwerpers om verlichting voor huizen en bedrijven te ontwikkelen maar hun kerngedachte is uiteindelijk dat het bedrijf mensen van licht wil voorzien. De lampencollectie van het bedrijf is uitgebreid met een reeks aan nieuwe producten waarbij de klassiekers zich goed hebben weten te manifesteren.

De visie van Darø is om lampen te ontwerpen die waarde en enthousiasme genereren. Het ontwerp wordt bepaald door het licht en het licht wordt bepaald door de beoogde functie. De combinatie van innovatieve oplossingen, mooie afwerking, gebruik van mooie kleuren en een variëteit aan functies mondt uit in permanente waarde.

Jouw lamp dient meer dan alleen een lamp te zijn. Darø wil hun klanten het licht laten zien – wil meer zijn dan 'slechts' een designmerk.

In de onderstaande categorie vindt u onze selectie lampenkappen en accessoires van Darø.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.