Embacco Lampen

Embacco Lighting heeft sinds 1994 een groot aantal lichten gemaakt- projecten en ontwerpen.

In 2008 lanceerde Embacco Lighting hun èèrste eigen collectie, die uit 2 lampen bestond. Voor buitengebruik – Welkom en Light U.

Tot 2012 bleef de hele collectie ontworpen in een traditioneel “harde” materiaal van metaal, glas en plastic. Bij Embacco benoemen ze deze periode voor “HardWare”.

Midden in 2012 koos Embacco voor een andere richting met focus om op een nieuwe zachte humanaire wereld te gaan – ze noemen het “SoftWare”.  
Toon de 1 van de 1 producten

Meer om Embacco

Het concept achter Embacco is gevormd vanuit eigen ervaringen. Voor een paar jaar geleden is het gestigt door Embacco – Lise Nørgaard -  alles begon met sensitive gevoelens voor geluiden in ruimtes met harde materialen, en bij ruimtes waar veel werd gesproken. Ze begon met het onderzoek om er achter te komen  of anderen ook op dezelfde manier dachten zoals zij zelf. Op dat moment ontwikkelde Embacco veelal harde materialen, later veranderde Lise zijn hele ontwerp, om de lampen in een geluidabsorberende materiaal te maken, deze maakte de lampen heel perfect voor ruimtes met hoge plafonds, met harde materialen.

De lampen van Embacco worden goed gecombineerd met licht, en geluid. Dit is heel erg zeldzaam. De lampen willen ervoor zorgen dat elke huis een goede akoestiek krijgen, en tegelijkertijd een mooie licht creëren.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.