Jens Kajus & Claus Jakobsen

Beide geboren: in 1971
Bekendste werken:Voyage Hanglamp, Rise kruk, Cupola bijzettafel, Libertine rek, Anno kruk, Mies eettafel, Corona haak.
Opleiding: Ontwerpers

Geschiedenis
Jens Kajus is een opgeleide grafisch ontwerper van de Deense School of Design en is de oprichter van de merkbureau "e-Types" en het zustermerk "Playtype". Hier bedacht hij lettertypen en visuele identiteiten voor veel internationale bedrijven.

Claus Jakobsen is een geschoolde meubelmaker. Hij studeerde later af als een meubelontwerper. Na zijn opleiding begon hij met zijn eigen groep design, maar na een paar jaar trad hij toe tot de Deense designstudio HAY. Hier was hij zeven jaar lang de directeur van meubels en design. Later werkte hij drie jaar lang voor het Deense bedrijf Muuto.

In 2015 richtte de twee jeugdvrienden en ervaren ontwerpers Million op. Ze wilden een merk creëeren waar ze hun creatieve mindset konden verkennen en prachtige meubels en lampen konden ontwerpen. Het grootste deel van het ontwerp is gemaakt door de twee oprichters, maar ze willen ook jonge en opkomende ontwerpers binnenhalen om hen te helpen. Ze willen ontwerpen creëeren die jarenlang meegaan.

Er zijn veel mooie lampen ontworpen door Million. Een van de populaire hanglampen werd de Voyage Hanglamp.
Toon de 36 van de 75 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.