Lyngsaa

Lyngsaa A/S is een deense bedrijf die zich specialiseerd in het verkoop van ontwerp, en industriële LED verlichting.  
Tot de bekende producten kan de lampenserie van Svalen, Pax, en Spotline worden genoemd. Deze lampen zijn ontworpen met een combinatie van een innovatief ontwerp, met de allernieuwste LED technologie, met een zachte witte licht.

Meer over Lyngsaa

De nieuwe spannende projecten van de verlichting “Floodlight” van de gerestaureerde koningboot van Denemarken, voor de marine industrie verlichting van de blauwe kranen, en de strandomgeving. Een totale verlichting binnen LED voor veerboten, en cruise boten zoals Blå Nordlys, Polarlys, Braemer, Vesterålen, Richard With, Seabourne Pride, Seabourne Spirit, Kong Harald, Bastø I, II, en III. Hiernaast hebben ze Rep-Kit ontwikkeld voor de eksisterende armaturen, zodat het mogelijk is om te kunnen wijzigen naar energiecorrecte verlichting, zonder het misten van kleuren en styrke en niet alleen de originale ontwerp te bewaren.

De speciale LED Carport-verlichting is ook gecreëerd samen met een herontwerp van verlichting bij Spar Nord Danmark. Ontwikkeling van de verlichting voor veegmachines, en andere industriële machines met samenwerking van Dan Sweep, met een spannende samenwerking van Scanel Internationaal.

De ontwikkelingsafdeling werkt met nieuwe spannende projecten in samenwerking van buitenlandse, en deense bedrijven. Wat betreft de toekomst van Lynsaa, dan kunnen we zeggen dat Lynsaa de komende 3 tot 5 jaar zal ontwikkelen tot een belangrijke, en een baanbrekende ontwerp, ook op de verlichtsmarkt, die met nieuwe standaarden komen voor het verlichting, en het ontwikkelen van de exportmogelijkheden. Het organisatie Lyngsaa zal worden ontwikkeld volgens de technologische ontwikkelingen, en de wensen, zodat Lyngsaa A/S aan de eisen van de markt kan voldoen.

Verdere voltooide projecten:  -De verlichting van de museum: Sæby museum – Brugverlichting: de brug over Sæby Å. – vlagknoppen met ingebouwde LED voor het verlichte van de vlag. -Vejbrik ontwerp, het ontwerp wordt in samenwerking met LKF samengesteld. -Buitenverlichting