MILLION

MILLION is een Kopenhaags gebaseerd ontwerp, opgericht door Claus Jakobsen, en Jens Kajus met de visie om iconische ontwerpen te produceren, met behulp van de materialen, en productie in de allerhoogste kwaliteit.

Gefokuseerd op een strenge toegang tot ontwerp, hebben Claus en Jens opvallende meubels, verlichting, en ontwerpobejcten ontwikkeld. MILLION is een moderne merk, die zich focuseerd op de Scandinavische ontwerp tradities met zachtheid, en functies. Ze ontwikkelen producten voor de moderne woning, en voor de professionele markt.
Toon de 36 van de 75 producten

Million – esthetische lamp productie & ontwerp

MILLION is gestigt in 2015 door Claus Jakobsen, en Jens Kajus. Ze werken samen met een kleine groep van ontwerpers, en architekten om nieuwe producten te ontwikkelen.

Alle producten zijn ontworpen in Kopenhagen, en geproduceerd in Denemarken. De collectie bestaat uit meubels, verlichting, en accessiores – en kenmerkt zich door de esthetische, en overtreffelijke materialen, met uitzonderlijke productie, gecombineerd met een perfecte finish. Het resultaat is te zien aan het product, die voor dagelijkse gebruik wordt gebruikt in de komende jaren.

“Onze ontwerpfilosofie is gebaseerd op een simpele moderne ontwerp met de scandinavische warmte, en is gebaseerd op materialen van een hoge kwaliteit, en afwerking. Om dit te bereiken gebruiken we kleine tot middelgrote producenter, die vlakbij ons zijn gevestigd. In Denemarken en in Zuid-Zweden, hiermee zijn we nooit verweg van onze mensen, die de machines bedienen. Wij geloven erin dat de 5% van de 100& wordt meegeteld – wij comprimeren niet aan kwaliteiten. Het is belangrijk voor ons om producten te produceren, die in vele jaren gebruikt kunnen worden.    

Meubels, lampen en voorwerpen door moderne inspiratie en Scandinavische humanisme, die de basis vormen voor het nieuwe merk MILLION, en klaar staan om de wereld te veroveren vanuit zijn basis in Kopenhagen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.