Campagne - 20% korting op de Amp serie lampen van Normann Copenhagen

14 februari 2020
Campagne - 20% korting op de Amp serie lampen van Normann Copenhagen
Een design met inspiratie van de unieke vormen van de klassieke tijden met de materialen van die tijd, zoals marmer en glas. De Amp lampen hebben tegelijkertijd een modern en nostalgische uitstraling. De Amp lampen zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties van kleuren en materialen – geelkoper gecombineerd met een witte lampenkap voor een elegante en klassieke uitstraling. Voor een meer moderne en Scandinavische look zijn de lampen nu ook verkrijgbaar als een ophanglamp of lampenvoet van marmer, gecombineerd met goud of rookkleurig glas.

Voeg iets extra’s toe aan uw inrichting. Kies een Amp hanglamp voor boven uw eettafel of op een andere plek in uw woonruimte. Tafellampen stralen een fantastisch licht op een commode. U kunt het gebruiken op uw nachtkastje of op uw vensterbank. De Amp lichtkroon past perfect in uw hal, boven een eettafel of  binnen een bedrijf, bijvoorbeeld bij de receptie.

De serie past perfect binnen een moderne inrichting, waarbij de materialen messing en marmer opvallen. Een lamp met de juiste verlichting voor de hele woonruimte. Het licht geeft een rustgevend gevoel in uw huis – de Amp serie is een hele perfect keuze!

Bekijk hier het hele assortiment van Amp lampen

U kunt de lampen van Normann Copenhagen tot en met 1 maart 2020 met 20% korting kopen.