Vind hier de populaire Plaff-On plafond- / wandlamp als buitenlamp

10 november 2020
Vind hier de populaire Plaff-On plafond- / wandlamp als buitenlamp
De eenvoudige Plaff-On plafond- en wandlamp is en blijft het afgelopen decennium een populaire lamp voor het hele huis. Een solide ontwerp wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid - en dat is het geval voor Plaff-On! Om het langdurige succes te vieren, lanceert Marset de Plaff-On lamp met zijn eenvoudige aluminium frame en glazen lampenkap in een nieuwe variant met een IP65 classificering.

Met het nieuwe product kunt u het efficiënte licht toepassen om uw terras, de gevel van uw huis te verlichten of een praktisch licht op uw garage of carport te laten schijnen. De lamp is ontworpen voor gebruik op zowel muren als plafonds, waardoor u tal van mogelijkheden heeft om uw buitenruimtes te verlichten.

Net als de binnen lamp straalt dit product eenvoud en luchtigheid uit in de vorm van een glazen diffusor die lijkt te zweven in het robuuste frame. De buitenlamp biedt dezelfde eigenschappen als zijn binnen broertje, alleen in een kleinere variant met een IP65 classificering. De lamp is ook perfect om in uw badkamer toe te passen.

Download hier de Plaff-On buitenlamp , en vind hier de lamp voor binnenshuis.