De afgelopen vijf jaar heeft DybergLarsen lampen vervaardigd, dit in samenwerking met Frank Kerdil. We hebben de beste DybergLarsen en Frank Kerdil producten hier in onze online shop voor u verzameld.

Het DybergLarsen verhaal begon met de Magazin lamp, deze werd voor het eerst onthuld op de Formland Expo in het najaar van 2011. Twee maanden later bracht het bedrijf hun PineApple collectie uit, gekenmerkt door zijn witte PP lampenkappen.

Het DybergLarsen team noemt de Magazin lamp ook wel de 'moederlamp', dit omdat deze lamp de reden was waarom dingen echt begonnen te lopen. Sindsdien is de lamp in verschillende vormen en kleuren uitgebracht. Iedere lamp uit de collectie is laser gesneden, gemonteerd en geassembleerd in Denemarken.

Naarmate de markt zich verder ontwikkelde op het gebied van online winkelen en export, ontwierp en ontwikkelde DybergLarsen een nieuwe collectie lampen die de naam ILLUMIN kreeg. Als u goed naar het logo kijkt ziet u dat er "11 min" staat, dit vertegenwoordigt ongeveer de hoeveelheid tijd die nodig is om het product te assembleren.