Nude

Het merk heet Nude, omdat de producten voornamelijk in glas worden geproduceerd. Een materiaal die simpel, en eenvoudig is – ook het ontwerp. Nude is geboren vanuit zijn materiaal keuze, en eenvoudige ontwerp. Ze hebben focus op glas als materiaal, en geven de lampen van Nude een stille en een zuivere idoom.

Nude wordt gedistribueerd door het deense merk Roam. Roam breekt de traditionele ontwerpen, met de keuze van hun producten, en geven plaats voor authenticiteit, en een nieuw beeld van een ontwerp.          Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter de toegang van hun ontwerpingen, ze gaan voortdurend in opdaging van nieuwe producten. De glazen lampen van Nude hebben geresulteerd dat ROAM nieuwsgierig werd, en ontraditioneel te werk ging bij hun ontwerpen, en materiaalkeuzen.
Toon de 1 van de 1 producten

Contrasterende en ontraditonele glaslampen

Als het merk zijn collectie van lampen ontwikkeld, dan is er focus op de contrasten. Een heel juiste, en stijlvolle ontwerp is voor Nude een vraag om nieuwe wegen te zoeken, en een balance te vinden tussen de twee contrasten. Bijvoorbeeld tussen twee materialen – het eenvoudige glas, en het sterkere beton of koper.  

De passie voor de onbekende – een koperlamp komt naar DenemarkenDat Nude’s deense distribiteur ROAM in nieuwe richtingen gaat, betekent dat het zich beweegt van de tradities, en de bekende ontwerpideeën. ROAM beweegt zich naar het onbekende bij hun nieuwe materiaal keuze, innovatie, en bij een goede ontwerp. ROAM zoekt over de hele wereld merken voor hun ontwerp lamp. Een zoekoptocht die innovatie, en inspiratie geeft aan de deense lampen – bijvoorbeeld aan de koper hanglamp Mono large smoke, met koper van Nude. Een lamp die combineert contrasten van koper, en rook glas in een stille zuivere ontwerp.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.