Piffany Taffellampen

Piffany Copenhagen staat bekend om hun ontwerp van de eigenzinnige Mr. Wattson tafellamp - een leuke en levendige heer. De tafellamp brengt niet alleen vreugde en een glimlach op de lippen, maar geeft ook een praktisch licht dat tot 120 graden kan worden versteld. Het flexibele lichaam kan op verschillende plaatsen worden gebruikt, zoals op de vensterbank of de tafel. Geïnspireerd door klassieke oldtimers is de kop van de lamp verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een andere prachtige tafellamp is de Hipp LED tafellamp. Zijn uitdrukking is vergelijkbaar met die van Mr. Wattson. De nette retro-look bouwt voort op een lampenkap met een uitstekende kleur, terwijl de body van hout is. U kunt het licht aanpassen zodat het elk oppervlak verlicht dat u moet zien, waardoor het ideaal is voor gebruik als tafellamp op een bureau.

De tafellampen zijn een goed voorbeeld van de flair van Piffany Copenhagen en van het evenwicht tussen praktisch en opwindend design. Elk product heeft zijn persoonlijkheid en een unieke uitdrukking. Het Deense designbedrijf richt zich op duurzame productie, beperkt de impact op het milieu en handhaaft een hoge kwaliteitsstandaard.
Toon de 24 van de 24 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.