Seslef

Een Seslef ontwerplicht zorgt voor een verandering van het licht. De kenmerken bij het ontwerp is een ruwe, en een zachte uitstraling, die indrukwekkend is. De filosofie van Seslef is tijdloos, esthetish, en rustgevend, samengesteld van unieke, en ijverige ontwerpen. Seslef is een deense merk, die voor de deense waarden staat.      
Pagode LED Bollard - Seslef
Voor EUR 295,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Toon de 1 van de 1 producten

Meer over de Seslef buitenverlichtingen

Bij de lampencollectie van Seslef hebben wij ook de populaire Pagode lampenserie. De Pagode serie is een Japans geïnspireerd design. De Seslef buitenverlichtingen vormen een unieke design, die uw oprit wil verlichten, uw terras en of gevel van het huis. De buitenverlichtingen van Seslef’s designcollectie is een unieke ervaring van design, die een fijne sfeer creëert samen met de natuur eromheen.

De buitenverlichtingen geven een warme licht voor de passerende mensen. Een eenvoudige en simpele stijl met fijne kanten, maakt deze een Pagode buitenverlichting. De lampenserie van Pagode is een serie van buitenverlichtingen, die perfect in het Scandinavische design, en woning past. De Pagode lampenserie is verkrijgbaar als een bollard, en als een wandlamp.

Een andere unieke lampenserie van Seslef is de moderne en mooie buitenverlichting, met de naam Fakkel. De fakkel serie heeft inspiratie gevonden van een oud fakkeldesign. Een buitenverlichting die mooi en ruw in zijn design is, dit ziet er prachtig uit. De buitenverlichtingen zijn verkrijgbaar als een LED-modul, dit zorgt voor een energiebesparing met duurzaamheid, hierbij is rekening gehouden aan het mileu, en aan een økonomische verdeling. De serie van de fakkel buitenverlichtingen zijn verkrijgbaar als wandlampen, en bollards. U kunt deze gebruiken voor uw gevel van uw huis, en voor uw oprit. Deze spannende fakkellamp is verkrijgbaar als een LED verlichting, en als een oliebrander, alles naar uw wens en behoefte.

Het merk Seslef heeft ook een elegante buitenverlichting gecreëerd, een rustige en ingebouwd verlichting met een warme witte licht. De SD1 is een eenvoudige, ronde en een elegante buitenpaal, deze past perfect voor een villa. SD1 buitenverlichtingen zijn erg mooi, en zorgen voor een fijne sfeer.  

Seslef heeft een collectie, waarbij u makkelijk uw buitenverlichting kunt vinden, deze wilt uw gevel in uw woning versieren, samen met uw oprit.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.