Shaping Your Day

Twee ondernemende jonge ontwerpers, Karina Mencke en Marcus Vagnby, zijn de oprichters van het merk Shaping Your Day. In meer dan een jaar hebben de twee ontwerpers samen gewerkt voor het productontwerp, en architectuur voor vele klanten over de hele wereld.

In 2012 hebben ze het merk ShapingYourDay bedacht, hierna werd alles gestart. Het bleef een ruimte, waar ze unieke, en functionele lampen konden produceren, met accessoires, en meubels voor betaalbare prijzen. Zonder een compromis vanuit kwaliteit, en vorm. Het merk is zeker een succes geworden. De lampen van "Snowball" hangen in vele woonruimten over de hele wereld!

Zie hieronder, voor de lampen van Shaping Your Day.
Shaping Your Day is met zijn spannende design door ontwikkelingen een grote speler geworden op de designmarkt.    Hun droom en ambitie is om bij te dragen aan een nieuw klassiek design voor de Deense meubeltradities.

Ze zijn vooral trots op hun nieuwe Viggo meubelcollectie! De Viggo collectie bestaat uit stoelen, barstoelen, zitbanken, eettafels en salontafels.

De designers en de eigenaars van ShapingYourDay zijn vooral bekend als Karina Mencke en Marcus Vagnby.
Karina Mencke, 1977 (Duits en Deens)
Designer, kunstenaar en merkeigenaar.
Marcus Vagnby, 1981 (Deens)
Designer, architect en merkeigenaar.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.