Spring Copenhagen Lampen

Het Deense merk Spring Copenhagen staat bekend om hun mooie houten beeldjes, steengoed en bestek. Het begon allemaal in 2015 toen de oprichters, Claus Nielsen en Peter Sørensen, het hadden over Deens design, met name het houten Pepperbird beeldje uit de jaren 60. Ze wilden het gevestigde designlandschap in Denemarken uitdagen en dat was het begin van dit innovatieve ontwerpbureau. Het paar is sindsdien verder gaan uitgebreiden naar verlichtingsoplossingen, een andere onderneming die duidelijk hun passie voor ambacht, esthetiek en tijdloos design laat zien.

Spring Copenhagen is een designmerk gericht op het goede licht en de sfeer die het creëert in interieurdesign. De stijlvolle en elegante lampen zijn allemaal in Denemarken ontworpen en vervaardigd met oog voor kwaliteit. De naam ‘Spring Copenhagen’ verwijst naar het gevoel van vernieuwing dat we krijgen in de lente wanneer de wereld weer bloeit.
Toon de 2 van de 2 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.