Vibia

Vibia is een ontwerpbedrijf dat is gevestigd in Barcelona. Barcelona is een plek met een sterke ontwerpcultuur en kennis van ontwerpen. Vibia heeft een team van een eersteklas, met hoog niveau van kennis op het gebied van ontwerp en industrie.

Als u een stijl mist in uw huis, dan moet u zeker de prachtige lichtcreaties van Vibia bekijken!

Vibia lampen

Van een lokaal bedrijf in Barcelona tot een globaal bedrijf met 80 verschillende locaties in de wereld, daarnaast een dochterbedrijf in New Jersey, dat meer dan 100.000 medewerkers heeft. De missie van Vibia is om met oplossingen te komen, dat passend is voor iedere wens. Vibia wenst een verbetering voor de mensheid en zijn omgeving, en om de visuele en gevoelsmatig het gevoel van de mensheid te vergroten.

Bij Vibia is licht een belangrijk element in de architectuur. Er wordt gespeeld met licht, zodat alle ruimtes heel uniek blijven om fijne creaties op te vinden voor fijne oplevingen.
De missie van Vibia is om producten te creëren die inspiratie geven en u verrassen, zodat uw dag beter wordt.

Over Wireflow van Vibia


Met een lamp van Vibia wordt uw ruimte geïnspireerd, vooral de lichtcollecties van Wireflow zijn mooie lichtcollecties dat bestaat uit een reeks unieke en speciale hanglampen. Het is een nieuwe herinterpretatie en een herleving van de klassieke lichtkroon. De driedimmensionele geometrische lijnen creëren een gevoel van transparantie, dat een grafische gevoel geeft. Deze hanglampen zijn zeker een statement piece, dat alle aandacht trekt in de eetkamer, woonkamer, keuken of op een heel andere perfecte plek. De 3D collectie is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.    

Over Skan van Vibia


Een andere alleenstaande lichtcollectie van Vibia is het merk van Skan. Skan is een collectie van hanglampen, dat verkrijgbaar is in twee maten, Ø30 en Ø60. De lichtcollectie van Skan is een nieuwe interpretatie van het klassieke design, dat is gecombineerd met superieure verlichtingsprestaties. De lichtbron is van LED en straalt een zacht en fijn licht, dit zorgt voor een fijne verlichting in uw woonruimte. De hanglampen van Skan zijn van een minimale design, dat de basisvormen combineert met zijn strakke lijnen. De lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, mat wit, mat rood, en mat grafiet grijs.

Ze ontwikkelen constant hun eigen maatwerkmodel waar ze nieuwe talenten samen brengen. Een organisatie waar creativiteit en innovatie een visie is geworden, en waar constant op jacht wordt gegaan naar nieuwe en betere concepten. Ze leven vanuit een spannende ontwikkeling om eersteklas producten te creëren.

Vibia is ook bekend om zijn designs, hieronder de mooie Wireflow dat ontworpen is door Arik Levy en veel prijzen heeft gewonnen. Onder andere de “Wallpaper Design Award 2014” en “EDIDA 2015 Elle Deco Internationaal Design Awards”. De Flamingo hanglamp kreeg in 2016 een “Design Plus drevet af Light + Building” in Frankfurt.  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.