Vistosi

Het is een Italiaanse ontwerp met kwaliteit, die de meest onderscheidende Italiaanse ontwerpbedrijf van verlichting is, door het gebruik van het materiaal murano-glas. Het bedrijf heeft samengewerkt met grote ontwerpers zoals Vico Magistretti, Ettore Sottsass en Michele De Lucchi, en vandaag met jonge ontwerpers werkt, zoals Barbara Maggolo.

Vistosi lampen

De Vistosi lampen zijn daadwerkelijk mooi van vorm. Alle lampen zijn een mix van design en kunst met vakmanschap en industrieel productie.

De Vistosie werd in de jaren zestig ontworpen. Het bedrijf had altijd een passie voor licht, en heeft zich gericht op onderzoekingen naar hoge mate van creativiteit. Ze zijn erin geslaagd om innovatieve klassieke lampen te ontwerpen, dat in veel inrichtingen gebruikt kan worden en jaar op jaar u veel plezier zal brengen.

De collectie bestaat uit hanglampen, tafellampen, wandlampen en vloerlampen als een klassiek design met kunstige vormen. Lucciola is een klassieke lamp dat is ontworpen in de jaren negentig, en is vaak gekopieerd, het is een tijdloze lamp.

Poc is een nieuwe lamp van Vistosi dat ontworpen is door Barbara Maggolo, deze lamp heeft klassieke vormen er is gespeeld met de kleuren en er is gebruik gemaakt van een glasblazer, dit maakt de lamp heel uniek.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.