Zoolight

De lieve kleine dieren van Zoolight zijn ontworpen door Ramin Razina, en zijn verder ontwikkeld samen met Claudio Santambrogio, de eigenaar van Intermezzo.

Het idee van Zoolight was om ontwerp lampen te creëeren voor een kinderkamer. Lampen die kindvriendelijk zijn, met een mooie en innovatieve ontwerp. Het is net een dierentuin met verschillende dieren.    

Claudio van Intermezzo begon met het importeren van lampen in 1999, en heeft sindsdien tot de dag van vandaag geholpen voor het ontwikkelen van het ontwerp Happylight.

In 2011 kwam minizoolight ook op het markt. Deze lampen hebben Led’s die in 7 verschillende kleuren geschakeld kunnen worden. Het is fantastisch om uw gewenste kleur te kunnen kiezen voor uw lamp.
Toon de 3 van de 3 producten

Meer over Zoolight kinderlampen

De lampen van Zoolight hebben een universum van kinderlampen, die door hun lieve expressie een hoop aandacht trekken. Ze hebben langzaam de weg gevonden voor de kinderkamers in Denemarken, en in de rest van de wereld. Zoolight brengt leven, en gezellige dagen voor in de kinderkamers – dit is een goede manier om met iets heel unieks te komen, voor het versieren van uw kinderkamer.

Het assortiment van Zoolights groeit met de tijd. Het bestaat uit hanglampen, wandlampen, tafellampen, die een nuttige ontwerp zijn, en een schattige voorstelling van een dier weergeven. De lieve knuffelachtige, en alleenstaande tafellampen kunnen functioneren, als een versiering, en als een verlichting voor uw kamers.

Ontbreekt uw kinderkamer iets ekstra’s? Wat is de favoriete dier van uw kind? U kunt uw gewenste lamp in Zoolight’s enorme universum van dierenlampen vinden, deze zullen zorgen voor een comfortabel versiering van uw kinderkamer.

Het ontwerp is als uitgangspunt gemaakt om een veilige kindvriendelijke lamp te creëen, daarom zijn ze ontworpen in een zachte plastic, die niet gemakkelijk gebroken kan worden. De meeste lampen zijn ingebouwd met LED, zodat de lampen niet te heet worden.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.