&Tradition Lampen

&Tradition is een Deens bedrijf, die gesticht is in 2010 met het doel om een ontwerp te kunnen ontwikkelen met de focus op traditie en innovatie. Bij &tradition vindt u een unieke collectie van mooie meubels en verlichting, die zijn geïnspireerd door de tradities en de revolutie. &tradition respecteerd de oude ontwerpers die destijds bekend waren met hun ontwerp, en heet de nieuwe ontwerpers welkom, die de komende iconen kunnen zijn.
Toon de 36 van de 171 producten

&Tradition – Lampen en meubels in hoog kwaliteit

&Tradition streeft ernaar om de noorse tradities en waarden van de kunsthandwerk naar modern ontwerp te kunnen overbruggen.  

&tradition is zeer experimenteel, en wil constant nieuwe technikken produceren, en eist voordurend om een goede ontwikkeling van de lampen/verlichting. Het is provocerend, en grensoverschrijdend, hierbij willen ze graag manieren herdefiëneren om matriaal keuze, fucties, en vormen te kunnen combineren.      

Het assortiment van &tradition bevat zowel nieuwe, en klassieke ontwerpers, die altijd tijdloos zijn. Er kan benoemd worden naar de eeuwige beroemde Flowerpot werk van Verner Panton.

Het deense merk&tradition bleef opgericht in 2010, met het basisprincip dat traditie is verbonden met innovatie. In hun productassortiment vindt u meubels, en verlichting, dat loopt over de jaren van 1930 tot heden .

&tradition is bekend met zijn spannende, en unieke lampen die u in uw huis kunt krijgen. Met zijn filosofie creëert het een univers zonder grenzen. Het ambacht ontmoet kunst, de functies ontmoeten vormen, en de materiaal ontmoet potentieelt. Het is noors, het is een traditie, en ons erfgoed die ons merk op prijs stelt, en wil uitbreiden. Het doel is een moderne ontwerp, heropleving van materialen, technikken en vormen, dat wordt uitgedrukt door hun ontwerpers.

&tradition is een merk dat de natuur respecteert.(milieuvriendelijk) die hun grondstoffen produceert, en vertrouwen heeft aan design die duurzaam zijn. Ze leggen waarde aan een overbrugging tussen solidt en handwerk, en moderne ontwerp. Ze grijpen zowel oude als nieuwe ontwerpers. Met hun ontwerp-DNA kunt u ronde kanten terug vinden, die een stijl vormen, en een definitie van materialen die zijn verspild. De kenmerken van &traditie is dat de productcataloog klassik, gelanceert, en nieuwe moderne producter bevat.  

Vandaag heeft &tradition een deel bekende ontwerpen van bekende ontwerpers, en architecten vanuit het buitenland. Deze geweldige productassortiment bestaan uit de designers Arne Jacobsen met zijn klassieke Bellevue lampen, en Mayer sofa van Flemming Lassen, die het mogelijk maken dat ze een spannende productassortiment hebben. Met onderandere de Melk tafellamp, die is ontworpen door Norm Architects. De lampen geven een fijne varme licht, zijn lichtdempbaar, en ideaal om zowel als werk- en plezier verlichting te gebruiken, dat door het opale glas lamp is gemaakt.  

In het productassortiment is Mega Bulb, als een antwoord op een poëtische bliksem in grotere ruimten. De kleine onregelmatigheden van het mondgeblaasde glazen, zorgen voor een hanglamp dat uniek is. Er wordt ook een stukje verhaal aan de lampen toegevoegd. Mega Bulb biedt hoge en kwaliteits gerichte ontwerpen van hoge kwaliteits verlichting. &tradition heeft veel lampen, die uniek zijn, en onweerstaanbaar.&tradition kan u helpen bij het maken van een afwerking, en een persoonlijke tintje in uw huis. Een sensueel en stijlvol ontwerp voor uw huis. Ze kijken constrant vooruit, en denken aan wat de toekomstige klassieke ontwerp in de toekomst kan zijn, dit is onderandere te zien bij de nieuwe ontwerp Milk van Norm. Hun perspektief is wereldwijd, en er is constant uitkijk naar nieuwe talenten over de hele wereld. Ze worden gekenmerkt met de hoge eis van kwaliteit, dit is behaalbaar door handplukken van hun productions-facaliteiten.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.