Diesel Living with Lodes Lampen

Van rock tot pop… van ontspannen naar vintage, en van grafiek tot kunst. Succesvol leven van Diesel is een heel nieuwe collectie van lampen, die veel verschillende talen spreekt, en verschillende verhalen verteld, en uitdrukt een onmiskenbare stijl. Diesel leefstijlen zijn ironisch, onconventioneel, gezellig, creatief met brandende intensitieit.  
Diesel is niet alleen kleding, het is ook een instelling, gedrag en of lijfstijl voor meubels en in onze regie verlichting in verschillende varianten, en facetten. Een nieuwe avontuur begint hier, en laat jou persoonlijke ruimte aanpassen, op een manier die boven de clichés uitkomt, die uw persoonlijkheid in de verlichting uitbrengen. Hard als metaal, zacht als een stof, slank als een verlichte kooi, schijnend als verchroomd glas, maar altijd uniek en anders...
Toon de 31 van de 31 producten

Meer om Diesel with Lodes

In 2009 schreef Lodes onder een partnerschapsafspraak die is gemaakt met Diesel en het project “Home Collection” – een project die zou handelen over wooninrichting, en een ontspannen leefstijl.

Deze partnerschap gav Lodes de mogelijkheid om een uitdaging te gaan om een nieuwe leefstijl, en nieuwe trends voor de meubels door de ontworpen collectie van Diesel: “Diesel Living with Lodes”.  

Diesel/Lodes collectionen spreekt verschillende talen – van rock tot pop, over industrieel ontwerp, en vintage tot graphics, en niet mindst de kunst- Alles samen om de coole Diesel-leefstijl te illustreren, die bekend staat met hun coole, en rocked kledingontwerp. Ironisch, aggresief, eclectisch, prachtig – de collectie bevat meer dan 40 verschillende lampmodellen, die allemaal in verschillende vormen, materialen, en toepassingen te vinden zijn, waardoor ze zovel voor privè en voor bedrijven gebruikt kunnen worden.

De collectie is erg nieuw voor de lampscène met veel verschillende nieuwe materialen in het spel, staat de lat hoog om fantastische, en innovatieve samenwerking tussen Diesel en Lodes.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.