DybergLarsen Lampen

De afgelopen vijf jaar heeft DybergLarsen lampen vervaardigd, dit in samenwerking met Frank Kerdil. We hebben de beste DybergLarsen en Frank Kerdil producten hier in onze online shop voor u verzameld.

Het DybergLarsen verhaal begon met de Magazin lamp, deze werd voor het eerst onthuld op de Formland Expo in het najaar van 2011. Twee maanden later bracht het bedrijf hun PineApple collectie uit, gekenmerkt door zijn witte PP lampenkappen.

Het DybergLarsen team noemt de Magazin lamp ook wel de 'moederlamp', dit omdat deze lamp de reden was waarom dingen echt begonnen te lopen. Sindsdien is de lamp in verschillende vormen en kleuren uitgebracht.

Naarmate de markt zich verder ontwikkelde op het gebied van online winkelen en export, ontwierp en ontwikkelde DybergLarsen een nieuwe collectie lampen die de naam ILLUMIN kreeg. Als u goed naar het logo kijkt ziet u dat er "11 min" staat, dit vertegenwoordigt ongeveer de hoeveelheid tijd die nodig is om het product te assembleren.
Dl39 Hanglamp Matte Wit Opaalglas - DybergLarsen
RRP EUR 117,00
Op voorraad na: 3-5 dagen
Toon de 36 van de 341 producten

Meer om Dyberg Larsen lampen

In 2015 kwam een omvattende serie in metaal op het markt. Dit wordt Crayon genoemd, omdat deze is geïnspireerd door de top van de beroemde gekleurde potloden met dezelfde naam. De serie omvat 4 verschillende maten in 2 verschillende kleuren, en wordt in metaal, en glas geproduceerd. Deze serie is bestemt voor privè gebruik, als voor contractmarkt, die de meeste behoeften aan verlichting dekt.

Dit is in 3 nieuwe metaallampen gelanceerd, met veelal verschillende spannende verlichtingen die in de rij staan om gelanceerd te worden.  

Wij durven te beloven dat de komende 5 jaren niet minder spannend worden voor heel Europa.

Voordelen bij PineApple serie:
Buiten hun klassieke vorm met de verspringende schermen, die voorkomt een verblinding, is de uitdrukking als een sculptuur, en versierd elke ruimten, met en zonder verlichting. De serie is veel omvattend in verschillende maten, zowel als een hanglamp, tafellamp, en of staande lamp.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.