Innermost Lampen

Innermost zag de daglicht in Wembley, heel terug in de jaren 1999 in North London.
Twee ontwerpers gaven hun baan op om achter hun droom te gaan, om unieke ontwerpen te vinden voor verschillende meubels, en verlichtingen. Ze hopen dat ze met de tijd een wereldwijd erkendheid kunnen krijgen. Het opstart begon in een oude verlichtsfabriek in London NW10.

Innermost begon later samen te werken met andere ontwerpers over de hele wereld, voor hun werd London hun nieuwe huis, en werkplek. Deze nieuwe nieuws werd snel verspreid, hierna werd Innermost gecontacteerd door de ontwerpers met hun ideeën en hun suggesties, voordat de producten de fabriek werden verlaten.

De Ontwerpstudio en de workshoppen in Wembley blijven een onververwachte verzamelingspunkt voor de ontwerp talenten in London, die met een hoop ideeën komen. Ze hebben elkaar ontmoet door de instellingen, en diverse overtuigingen die met de tijd is samengekomen, en als laatst is geeindigt in een fusie van creativiteit met nieuwe richtingen en synergie voor het merkproduct van multiculturele in London.

Dit heeft Innermost gebracht tot de dag van vandaag. Het is een merk die zich focuseerd op de toekomst, met een combinatie van verledenheid en de oorsprong. De stigters van Innermost Steve Jones, en Russell Cameron houden zich nogsteeds bezig aan dezelfde focus, en passie voor hun ontwerp, die ze hadden vanaf het momet dat ze bij Innermost begonnen.

Ze houden zich vast aan de oorspronkelijke filosofie –  “as Britisch as London it self” Kort beschreven om meer engels, en weer geen engels te zijn, op een manier...een mooie en spannende collectie die de wereld kan bieden. London als een belangrijke ontwerpplaats...!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.