IP44.de Lampen

Dankzij nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen zijn de IP44.de buitenlampen bestand tegen allerlei ongunstige weersomstandigheden. De geanodiseerde afwerking beschermt de lamp tegen roest en zorgt ervoor dat u een duurzaam product krijgt dat er na jaren nog hetzelfde zal uitzien.

Het zijn perfecte lampen die geen compromissen sluiten, exclusief ontworpen en geproduceerd in Duitsland. "Made in Germany" zegt veel over de kwaliteitsnorm en om deze reden is de ".de" identificatie in het logo geïntegreerd. De naam is ontleend aan de industriële IP44 norm, deze vertelt ons hoe een product tegen vreemde voorwerpen en water beschermd is.

Indien u zich de vraag stelt waarom de IP44.de lampen zich onderscheiden van de rest, is het antwoord eenvoudig: "De combinatie van buitengewoon esthetisch design en perfecte functionaliteit."

Het verhaal achter IP44.de

IP44.de buitenlampen werd in 1993 door Bernd Schmalhorst opgericht. Drie generaties lang had zijn familie in verlichting gehandeld en door de decennia heen kwamen ze steeds weer hetzelfde probleem tegen: als het gaat over buitenverlichting was er geen een product dat met een schoon geweten aanbevolen kon worden.

Zodoende besloot Bernd Schmalhorst zelf een oplossing voor het probleem te ontwikkelen. De eerste ontwerpen werden met de eigen middelen van de familie gemaakt. Maar al snel besloot IP44.de om samen te werken met andere ervaren designers. Hun unieke ideeën en concepten leidden er al snel toe dat het bedrijf zijn eerste designprijs ontving. Er volgden een reeks onderscheidingen. De buitenlampen zijn net zo esthetisch mooi als de meest verbazingwekkende binnen lampen.

IP44.de heeft ook indruk gemaakt op de architectuurwereld. Ze hebben met planners en architecten over de hele wereld gewerkt voor een reeks openbare projecten. Er hangen IP44.de buitenmuurlampen op de mooiste plekken in de buurt, niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en in Azië. IP44.de blijft ernaar streven om het over de hele linie beter te doen.
Om dit te bereiken, werken ze samen met designers die hen vanaf het allereerste begin ondersteunen.

Deze samenwerkingen hebben geleid tot de Gap buitenwandlamp , ontworpen door Klaus Nolting in twee nieuwe edities, evenals een nieuwe variant van de Shot tuinlamp , ontworpen door Sebastian Büscher. De laatste is een succesvolle tuinlamp in de vorm van een kanonskogel. Deze lamp is nu tegen de muur geplaatst, u kunt deze met een muurbeugel monteren. De lamp wordt op de gewenste hoogte bevestigd en biedt flexibele verlichting, perfect voor de tuin, de voorkant van uw huis of bij de ingang.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.