LIGHT-POINT Lampen

Één van de leiders van verlichting in Denemarken is Light Point, die op het markt is sinds 1995. Als een dynamische, en een innovatieve bedrijf hebben ze ervoor gekozen om hun eigen collectie van ontwerplampen te produceren. De filosofie bij Light Point is dat het licht een centrale rol speelt in de inrichtingen. Een verlichting die het architecturale details benadrukt, die plezier en sfeer creëert – verlichting die op verschillende manieren de fundamentele rol speelt in ons leven -  precies het leven. De nieuwste technologie binnen LED is een van de lichtbron-collecties van Light Point, daarnaast maken ze ook gebruik van de traditionele lichtbronnen, zoals halogeen. Light Point zorgt voor een gezellige sfeer met hun unieke productassortiment, dat warm en comfortabel licht creeert. Ze komen met lichtbron oplossingen, zowel voor binnen en buiten verbruik.  
Toon de 36 van de 566 producten

Meer informatie over de LIGHT-POINT lampen

De keuze van de kleuren blijven in neutrale kleuren vertoond, hierdoor wordt het makkelijker om te integreren in het moderne huis. Light Point’s verspreidt zich over een spannende, en elegante keuze van vormen, en materialen. De stijl is eenvoudig, en wordt gekenmerkt door de pure look. De nieuwe innovatie, en nieuwe denkwijze om de lampen te ontwerpen, en te produceren geeft de beste mogelijkheden aan alle arealer in uw huis.  

Light Point Cube, en andere Populaire lampen

 De ruime keuze van de lampen Light Point geven u veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld de populaire wandlamp van Cube, die primairt voor buitengebruik is bedoeld. Het is ongeloofelijk mooi, en versiert de meeste huizen met zijn stijlvolle ontwerp. De Cube serie kan echter ook binnenshuis worden gebruikt, zoals in het entree, gangen, of in een donkere hoekje, en geven licht als een kleine en breede straal. De prachtige minimalistische Cube lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, en drie kleuren, zwart, wit, en grijs.  
Blandt deres andre lamper, har vi designikonet Archi, som er et stykke historie der spænder over generationer. Designet er tegnet efter den kendte arkitektlampe fra 1937, der består af en række forskellige let genkendelige og sammenkoblede designs. Den tidsløse Archi serien består af, Archi W2, som er den største væglampe i serien – lampen har et godt, men afgrænset lys. Archi W2 er med en lang ophængs-arm, der fungere perfekt som læselys ved sofaen eller kontoret. Udover Archi W2, er der Archi F2, som er en lækker gulvlampe, der har det samme lækre klassiske design som resten af serien. Serien består yderligere af en bordlampe, en gulvlampe mere og en pendel.

In hun assortiment hebben ze ook het ontwerp-icoon Archi, deze heeft een stukje geschiedenis dat generaties overspant. Het ontwerp is ontworpen volgens de bekende architectenlamp van 1937, die bestaat  uit een aantal verschillende gemakkelijk herkenbare en onderling verbonden ontwerpen. De tijdloze Archi serie bestaat uit, Archi W2, die de grootste wandlamp is in de serie – de lampen hebben een goede licht, maar wel begrensd. Archi W2 heeft een lange ophang-arm, die perfect funtioneert als een leeslamp op de bank, of kantoor. Buiten Archi W2, is er Archi F2, een lekkere vloerlamp met dezelfde lekkere klassieke ontwerp als de rest van de serie. De serie bestaat uit een tafellamp, vloerlamp, en hanglamp.  Light Point heeft een hoop aan u te bieden, bijvoorbeeld de Twiggy lampen. Een prachtige en elegante hanglamp, die ontworpen is door Ronni Gol. Het ontwerp is tijdloos, en minimalistisch, en eindigt in een unieke onderkleding die zorgt voor een comfortabel licht zonder verblinding. De Twiggy lamp is verkrijgbaar in zwart en wit.  

Flat lamp van Light Point is ontworpen in een slanke, en elegante vorm, waar de LED-lichtbron goed in past. Het is mogelijk om de lamp laag te hangen zonder dat het uw uitzicht verhinderd. Het lichtbron geeft een zachte, en prettige licht zonder verblinding. Flat kan op de bureau, vergaderruimte, en over het eettafel worden gebruikt, omdat de lichtbron van 18W een krachtige licht geeft. Flat is verkrijgbaar in de kleuren zwart, en past gemakkelijk in uw interieur.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.