Nordlux Lampen

"Bij Nordlux maken we lampen waar je gemakkelijk verliefd op wordt", begint de raison d'être op de website van de Deense lampenfabrikant - en het is moeilijk om het daar niet mee eens te zijn als je hun mooie, grote en brede portfolio bekijkt. Nordlux werd opgericht in 1977, en het is altijd hun doel geweest om lampen te creëren die een interieur kunnen vormen, vullen en verbeteren, evenals hun missie om lampen te creëren tegen een redelijke prijs.

Hier kunt u de vele modellen ontdekken die Nordlux tot op de dag van vandaag relevant houden. Er is echt voor elk wat wils - en als je iets specifieks zoekt, kun je je zoektocht altijd beperken tot wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen, buitenverlichtingen of Hanglampen van Nordlux. U kunt zich ook verdiepen in de spannende designlampen van Nordlux van Design for the People!
Toon de 36 van de 766 producten

Lampen van Nordlux

Bij Nordlux zijn het de Deense design erfenis, constante technologische innovatie, lange levensduur, esthetiek, functionaliteit en concurrerende prijzen die het schip drijven bij de lancering van nieuwe producten. Het is een recept dat ten grondslag ligt aan lamphits als de series Adrian, Alton, Christina, Bob en Coupar, en het is dit recept dat Nordlux al meer dan 45 jaar tot een topspeler in de Deense verlichtingsindustrie en daarbuiten maakt.

Vandaag de dag is Nordlux een enorm bedrijf, hun uitstekende assortiment lampen wordt verkocht in meer dan 50 landen en is te vinden in meer dan 1.000 winkels - hier bij Lampemesteren proberen we zoveel mogelijk van hun assortiment in onze schappen te hebben, zodat u altijd precies de Nordlux lamp kunt vinden die u nodig heeft. Op deze pagina vindt u honderden verschillende producten, en er is zeker de lichtbron die u nodig hebt voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, bijkeuken, carport, hobbyruimte, thuiskantoor, enz.

De klassieke, veelzijdige, populaire Nordlux lamp


Nordlux creëert iets voor elk interieur en elke smaak. Het Noord-Jutse verlichtingsbedrijf heeft een enorm en breed portfolio, en er is zeker iets voor elk type. Het lijdt echter geen twijfel dat het de praktische lampen zijn waar Nordlux het meest bekend om staat:

  • Roar is de best verkochte Nordlux lamp in het land. Het model is het toonbeeld van Nordlux en biedt een goed, praktisch ontwerp, goede functionaliteit, een sterke constructie en niet in de laatste plaats een scherpe prijs!
  • Scorpius is ook praktische verlichting in sterke materialen van Nordlux.
  • Kinver is een andere lamp van Nordlux die goed verkoopt. Het is voor wie goed licht wil en een praktische manier om verlichtingstaken op te lossen.
  • Canto is een verlichtingscollectie die ook al uw verlichtingsbehoeften kan oplossen. De scherpe prijs is bedrieglijk en je zou niet denken dat je voor deze prijs een kwaliteitslamp kunt krijgen!


Nordlux To-Go lampen


To-Go lampen - of draagbare lampen - hebben echt de schappen overgenomen hier bij de lampenwinkels en op alle plaatsen in de wereld waar geen toegang is tot elektriciteit of waar een snoer de inrichting zou verstoren. Nordlux zag deze ontwikkeling al lang geleden en creëert daarom een reeks verschillende lampen die al uw draagbare verlichtingsbehoeften kunnen oplossen!

  • Ara To Go is daar een goed voorbeeld van - de kleine lampvorm met een riempje aan de bovenkant is gemakkelijk mee te nemen op het terras, tijdens een picknick of in het bos. De lamp biedt een hoge mate van afdichting waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vocht, en met een batterijduur van 80 uur is de kleine aluminium lamp de voor de hand liggende keuze voor wie zich niet laat tegenhouden door een zonsondergang.
  • Bring To-Go is een praktische ronde lamp geboren met een grote band als integraal onderdeel van het ontwerp zelf. Het model nodigt uit tot avontuur, en als je na het vallen van de avond de buitenlucht wilt verkennen, is het heel eenvoudig om een tak of iets dergelijks te vinden waar je de kleine ronde lamp aan kunt hangen. Als je de lamp niet gebruikt, gaat hij gemakkelijk uit, en door de kleine vorm kun je hem gemakkelijk in je zak steken.
  • Bob is een klassieke lantaarnvorm die de kaars vervangt door een LED-lichtbron. De lamp, gemaakt van bamboe, is voorzien van een zonnecel bovenop het lichaam - en wordt dus overdag opgeladen. Als het dan donker wordt, gaat de kleine LED-lamp aan en baadt Bob's omgeving in een warm, gezellig licht.


Nordlux LED


Tegenwoordig zijn alle Nordlux lampen met een ingebouwde lichtbron LED. LED is nu het enige legale ding waarmee je een lamp kunt verkopen - en de oude halogeenlampen waar velen dol op waren zijn nu alleen nog te vinden in koelkasten, ovens en autokoplampen. De gloeilamp bestaat niet meer, evenals de gasbesparende lamp.

Daarom kunnen wij garanderen dat de Nordlux lamp die u ontvangt een LED lichtbron heeft. Als de lamp niet wordt geleverd met een ingebouwde lichtbron, sturen we altijd een gratis lichtbron - en de gratis lichtbron is altijd een LED-lamp.

Als u nieuwsgierig bent naar gloeilampen, en misschien een beetje verward bent over de vele soorten licht, wattages, luxwaarden en dergelijke, dan raden wij u aan ons Leren over gloeilampen artikel te bezoeken!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.