Top Light Lampen

Top light is een Duitse merk, die vooral bekend is voor zijn speciale ontwerpen van verlichte spiegels, en met de wandlamp serie van Puk. Top Light produceert ook buitenverlichting, en vooral hun Light Stones zijn heel erg populaire geworden op de markt rond om Europa. Top Light is een ontwerplamp van hoogkwaliteit, met spannende technische oplossingen.
Top Light is toonaangevend binnen de badkamerverlichtingen en bij spiegels met verlichting, naast designlampen van hoge kwaliteit voor gebouwen creëerde Top Light ook buitenverlichting en is helemaal een deel van “Made in Germany”.

De jaarlijkse groei van het bedrijf Top Light is te danken aan de innovatieve productontwikkeling dat gesteund wordt door designer Rolf Ziel. De lampen zijn door heel Europa erg populair geworden.

De Puk Maxx serie is goed ontvangen, en deze serie wordt veel verkocht als verlichting voor in de badkamer en op andere plekken, voor de juiste verlichting en een plezierig gevoel.  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.