PH 5 & PH 5 Mini

Deze klassieke en zeer wenselijke hanglamp is gemaakt door architect Poul Henningsen en wordt geproduceerd door het Deense verlichtingsbedrijf Louis Poulsen, een vruchtbare samenwerking die het hele werkende leven van Henningsen overspant. Nadat hij zijn systeem met drie lampen aan het einde van de jaren twintig ontwikkeld had, begon Henningsen aan uitbreidingen en verfijningen. De verspreiding van elektrische verlichting spoorde zijn missie aan om niet-verblindende lampen te maken, wat uiteindelijk leidde tot zijn revolutionaire, volledig verblindingsvrije systeem met vijf kappen.
Toon de 26 van de 26 producten

De PH 5 lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Met zijn zestigjarig jubileum lanceerde Poul Henningsen een iconische vijfschermsysteem. Een verlichting in een nieuwe serie met verschillende kleuren. De klassieke hanglamp is verkrijgbaar in wit, blauw en rood. De nieuwe uitgave is verkrijgbaar in de kleurnuance roze, blauw, en groene kleur paletten- en nog veel meer. U kunt de hanglamp combineren in elke inrichting, of maak gebruik van een tegenovergestelde kleuren versie als een contrast van het Scandinavische huis. Ontdek de verschillende kleuren hier op onze website Lampenmaster.nl

PH 5 mini


In 2017 kwam de oorspronkelijke hanglamp in een mini uitgave. De oorspronkelijke versie heeft een diameter van 50 cm, en de mini uitgave heeft een diameter van 30 cm, dit maakt het mogelijk voor een goede licht verspreiding in wat kleinere ruimtes. De mini hanglamp is perfect voor boven uw keukentafel- gebruik veel verschillende lampen samen in verschillende kleurnuances, of leg het samen met verschillende kleuren en geniet van het goed doordacht design van  verblindvrij licht. Hang de lampen ook in uw hal.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.