David Trubridge ltd

David Trubridge Ltd heeft waanzinnige mooie lampen ontworpen van een duurzaam DNA. Een ruime keuze in verschillende kleuren en ontwerpen. David is een Engelse ontwerper, die eigenlijk is opgeleid als een scheepsarchitect.

De architectonische kenmerken zijn duidelijk zichtbaar in zijn ontwerpen. David en zijn vrouw hebben al hun bezittingen verkocht en gingen op wereldreis met hun twee kleine kinderen.Tijdens deze reis is David gefascineerd door de mooie natuur in de wereld, deze inspiratie is duidelijk te zien in zijn ontwerpen. Desinglampen van David zijn heel uniek.

David Trubridges grote passie voor duurzaamheid is duidelijk herkenbaar in al zijn ontwerpen tot het kleinste detail, hierbij is er rekening gehouden met het milieu. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. De lampen zijn ontworpen als een duurzaam ontwerp. Een mooi ontwerp dat u een gevoel van een prachtige natuur geeft.

Bekijk hieronder voor de ruime collectie van David Trubridge ltd lampen.

Meer om David Trubrigde ltd

De onderstaande is een fragment uit de verschillende intervieuws van een magazijn uit Europa, en Azie. Die de laatste jaren is uitgekomen. Ze zijn gekozen en samengesteld, zodat ze het elegant kunnen benadrukken, en ze definiëren waar de producten van David Trubridge voor staan.  

Voeding

Ik ben benieuwd hoe ik een manier kan vinden om de culturelle voeding tot leven te brengen, zonder dat er duurzame ressourcer en energie wordt gebruikt. Wij hebben eigenlijk te veel spul in ons huis, welke ook als een “junkfood” kan worden beschouwd. Een ontwerp die ons honger kan achterlaten. Hoe kunnen we een reëele, en een blijvende lust creëren, zonder dat het eindigt als onbruikbare objecten, die het millieu beschadigt.  Een ontwerp die niet deze probleem kan oplossen, is volgens mij onverantwoordelijk en niet relevant bezig.

Mode

Ik ben niet geïnteresseert in trends of mode, die u alleen een follower maakt. Ik probeer om uit mijn hart vertrouwing te geven, met een echte intergriteit, vanuit mijn eigen stem. Ik hou niet van de nieuwe trends omkring ontwerp, die originaliteit opzoeken, op een slimme ironiske manier. Zulke trends zijn alleen èèn dag te onthouden, die we de volgende dag al vergeten. Ik kan niet altijd meedoen aan zulke trends, maar ik geloof erin dat intergriteit, originaliteit, en consistentie op langere termijn belangrijk en winnende zal zijn. Elk kunstenaar is uniek.                                                                                                                                                         Ik wens niet om een oppervlakkige popnummer, die misschien de grootste hit van èèn dag is, en de volgende dag al vergeten kan zijn. Mijn droom is om een Bachs muziek op te vinden, die nogsteeds met de dag je kan inspireren, zelfs na honderd jaar.  

Ontwerpprocessen

Ik wil niet een simpele praktische functie product opvinden. Ik ontwerp om te communiceren, om een verhaal te vertellen. Ik wil graag overbrengen wat ik vind van de bergen, en de woestijn, en wat het kan betekenen om een mens te zijn. OOOOOOO BURDA KALDIM
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.