Hübsch Lampen

Het Deense bedrijf werd in 2010 opgericht door Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Henriksen. Hun gedeelde passie voor design wordt duidelijk weerspiegeld in hun collectie. Hun lampen bestaan uit materialen zoals glas, messing en metaal. Zich bewust van de trends van onze tijd, Hübsch zijn gericht op het samenstellen van prachtige en eenvoudige ontwerpen die perfect passen bij een minimalistische Scandinavische inrichting.

Lampen onderscheiden zich van de massa en combineren rustieke details met stijlvolle lijnen - zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Zowel in omvang als in erkenning groeide het merk snel en wordt nu beschouwd als een reus van het Scandinavisch interieurdesign. We hebben een breed scala aan prachtige lampen van Hübsch bij Lampemesteren, waaronder de bureaulamp, eettafellampen en gezellige verlichtingsoplossingen om de perfecte sfeer te creëren.
Toon de 36 van de 140 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.