Muuto Woonaccessoires

Muuto zag het levenslicht in 2006 en in een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste meubel- en designmerken in Scandinavië. De samenwerking met toonaangevende Scandinavische ontwerpers zorgt ervoor dat de filosofie van Muuto voortdurend wordt geïnterpreteerd en gevisualiseerd. Met hun wortels in de Scandinavische designtraditie van esthetiek, functionaliteit en solide vakmanschap, creëert het bedrijf unieke meubel- en interieuroplossingen.

De collectie van Muuto bevat accessoires zoals de populaire Muuto Dots haken die geschikt zijn voor gebruik in alle kamers. De Dots haken zijn gemaakt van aardewerk met verschillend gekleurde glazuren. Dit zorgt voor een unieke en artistieke expressie die persoonlijkheid en karakter geeft aan uw inrichting. Plaats ze bij de ingang naast een Muuto Statief spiegel voor een uitnodigende en exclusieve uitstraling met een decoratieve uitstraling.

Vind hier de onweerstaanbare lampen van Muuto
Kink Vase Sand - Muuto
RRP EUR 225,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 222 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.