Miffy

De Miffy-lamp van het Nederlandse merk Mr Maria is zonder twijfel is de liefste lamp ter wereld voor de kinderkamer. Het Miffy-karakter komt uit een Nederlands kinderboek en is in de kortste keren een groot succes geworden over de hele wereld! Miffy komt in 3 verschillende maten - First Light, Original en XL. Original was de eerste op de markt en deze maat is perfect voor een staande lamp in de kinderkamer. Miffy is de perfecte aanvulling op de kinderkamer en kan natuurlijk ook in de woonkamer of keuken worden gebruikt als u zou willen! Upgrade uw huis met een lieve en zeer moderne Miffy-lamp van Mr Maria.
Met zijn goedaardige expressie is deze lamp een goede vriend voor uw kinderen en een perfect nachtlampje als de kleintjes denken dat de kamer een beetje te donker is. Het kleinere First Light wordt via USB opgeladen en kan daarom gemakkelijk door het huis worden verplaatst als Miffy op reis gaat. Tenslotte is Miffy is nu ook verkrijgbaar in een 80 cm XL-versie, voor het geval het goed is als je Miffy wat meer ruimte in de kamer inneemt.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.