Architectlampen

Bij Lampemesteren vindt u een breed scala aan flexibele en praktische lampen. De architectenlamp is een van de populairste opties in praktische verlichting, en er bestaan dan ook ontelbare versies. Elke lamp biedt flexibiliteit in de vorm van een buigbare arm, gekoppeld aan een geconcentreerde werklamp en vaak een ontwerp dat verwijst naar de retrostijl. Of uw huis nu gekenmerkt wordt door een klassieke of moderne inrichting, de architectlamp past er zeker in.

Een van de meest populaire architectlampen is de Artemides Tolomeo collectie, die alles omvat van tafellampen in verschillende maten tot vloer- en wandlampen. De collectie heeft verschillende prijzen gewonnen sinds de eerste Tolomeo tafellamp werd gelanceerd in 1987, en de lamp is zowel gerenommeerd als populair.

Het Britse merk Anglepoise biedt de architectenlamp aan in wand-, tafel-, vloer- en plafondversies, allemaal met een moderne touch en een industriële look. Let op hun herlancering in 2014 van de Anglepoise Type 75 in opvallende kleurencombinaties, ontstaan uit een samenwerking met de Britse modeontwerper Paul Smith. Het perfecte contrast voor de strakke muren van een Scandinavische inrichting of als bureau- of nachtlampje voor kinderen.
Toon de 36 van de 162 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.