Belid

Zweedse ontwerp in topclasse! In de kleine zweedse kustplaatsje Varberg, heeft de firma Belid sinds 1969 lampen in topkwaliteit ontwikkeld voor de hele wereld. Belid is een bedrijf, dat trots is op het voortzetten  van de lokale tradities die gestamt zijn uit de zweedse natuur. Belids meest bekende serie is de innovatieve Diablo serie, met zijn vorm die heel nieuw en anders is, en tegelijkertijd een klassieke tintje heeft. Diablo wil passen in alle huizen, en past zowel in de woonkamer, in de gang, en andere kamers. Diablo serie biedt een ontwerp die met respect een goede verlichting heeft ontwikkeld, met kwaliteit die heerlijk is ontworpen. Ze zijn verkrijgbaar als tafellampen, plafondlampen, en staande lampen.

Meer over Belid lampen

Zwart, grijs, wit of eventueel koper – Er zijn veel mogelijkheden, en de lampen van Belid zijn ontworpen in dezelfde goede kwaliteit, wat betreft duurzaamheid en ontwerp. In een Belid lamp heb je een lamp voor het leven!
Belid werkt samen met vele verschillende bekende zweedse ontwerpers, die allemaal hebben bijgedragen aan de unieke expressie van Belid, met respect voor de zweedse klassieke ontwerp. De diablo serie die is ontworpen door de zweedse ontwerper Joakim Fihn, die zelf ontwerper is bij Belid.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.