Blomus Lampen

Blomus staat voor uitzonderlijk vakmanschap én hun focus op kwaliteit is hun sleutel tot succes. Een lampencollectie is de natuurlijke uitbreiding van een assortiment met alles wat u nodig heeft voor interieurdesign. De eerste collectie van Blomus bevat ook de multifunctionele Ani lampen. Deze lampen zijn de perfecte aanvulling op het assortiment en door hun veelzijdige lichtuitstraling een voor de hand liggende keuze. De Ani lampen zijn door KaschKasch ontworpen
Toon de 36 van de 61 producten
Blomus is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1921. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de 4de generatie - hun waarden zijn zoals altijd dezelfde, een feit dat hun succes bevestigt.

"Als je je verleden niet kent, zal je verdwalen in de toekomst", Willo Blome, CEO

Blomus - het begon allemaal met fietsonderdelen

Het bedrijf werd in 1921 opgericht, waar ze destijds fietsonderdelen produceerden.

In 1961 besloot de familie hun niche te veranderen en lokaal gemaakte designerartikelen te verkopen. Gedurende de gehele periode is het bedrijf in Sundern, Duitsland gevestigd - de thuisbasis voor de Duitse staal- en kolenindustrie. Met de millenniumwisseling kwam er een grote interne verandering, hierdoor kreeg Blomus zijn naam. Dit markeerde het begin van het bedrijf zoals we dat nu kennen.

De familie Blome heeft duidelijke flair voor zaken, dit is ook een van de belangrijkste ingrediënten achter het succes van het bedrijf. Dit wordt tevens ook ondersteund door hun respect voor natuurlijke materialen en strakke vormen, om nog maar te zwijgen van hun gepassioneerde benadering van design en zaken.

“We willen bekend staan als respectvolle, eerlijke, betrouwbare en hardwerkende partners voor de mensen met wie we samenwerken en de klanten voor wie we zorgen. Dit is onze echte toewijding aan kwaliteit. "
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.