Darø Lampen

Darø verlichting a/s houdt zich bezig met de volgende punten:

Het biedt een goede verlichting

Een lamp moet een goede verlichting geven. Met de juiste verlichting worden de vormen, de ruimtes en de omgeving mooier. Een goed licht geeft ons leven en zorgt voor een plezierige omgeving. In drie generaties heeft het merk Darø gewerkt aan het ontwerpen en het ontwikkelen van licht voor privegebruik en zakelijk gebruik. Bij Darø is het kenmerk “licht voor mensen”. De serie is ontworpen met een deel nieuwe lijnen  , maar ze hebben ook klassieke lijnen. Darø heeft altijd gewerkt vanuit een visie om een lamp te ontwerpen, dat u veel te bieden heeft.Het ontwerp is uitgekozen, een goede verlichting met goede functies. Een combinatie van innovatieve oplossingen met mooie afwerkingen, kleuren en functies. Het moet een exclusieve lamp zijn. Darø wenst een verlichting te ontwerpen, dat meer te bieden heeft. Bekijk hieronder, voor alle mooie lampen van Darø.    

Meer om Darø

Darø verlichting is in een constante ontwikkeling. Er wordt constant nieuwe mogelijkheiden ontworpen om licht te verspreiden. Ontwerpen die passen aan ieder behoeften, die een goede beleving geven voor privè gebruik, en voor zakelijke inrichting. Ze heten u met plezier welkom in hun heldere universum.

Missie – Leveren van ontwerp verlichting met focus op kwaliteit, en optimale lichtverdeling, voor privè en zakelijke gebruik.

Visie – Om gepositoneerd te zijn voor de acteuren binnen ontwerp verlichting op de wereld markt. Darø is meer dan alleen een ontwerp van een merk, en wordt de leidende als de klant een ontwerp wilt. Kwaliteit en een optimale lichtverdeling, als een gehele oplossing.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.