Darø

Darø verlichting a/s verhoudt zich met verlichting in de volgende zin:

Laat ons mogelijk om aan u verlichting te laten zien.

Een licht is niet gewoon een licht. In deze juiste licht worden vormen, ruimte, en de omgeving mooier, en het geeft grotere belevingen. Licht geeft ons leven, en plezier.

Door drie generaties heen heeft Darø gewerkt aan het ontwerpen, en ontwikkelen van licht voor privè gebruik, en gebruik in de bedrijven. Bij Darø is de basis “licht voor mensen”. De lampenserie is ontwikkeld met een deel nieuwe lijnen, maar ze hebben ook klassieke lijnen.

Darø heeft altijd gewerkt vanuit een visie om een lamp te ontwikkelen, die waarde, en enthousiasme geeft. Het ontwerp is bestemt uit een verlichting, en de verlichting is bestemt door de functies. De combinatie van innovatieve oplossingen, en de mooie afwerkingen, kleuren, en functies die duurzame waarden geven. Het moet niet alleen een lamp zijn. Darø wenst de gebruikers licht te laten zien, die meer dan alleen een ontwerp van een merk is.  

Bekijk alle mooie lampen van Darø hieronder.
Bell+ 20 Hanglamp Wit - Darø
Voor EUR 270,00
Op voorraad

Meer om Darø

Darø verlichting is in een constante ontwikkeling. Er wordt constant nieuwe mogelijkheiden ontworpen om licht te verspreiden. Ontwerpen die passen aan ieder behoeften, die een goede beleving geven voor privè gebruik, en voor zakelijke inrichting. Ze heten u met plezier welkom in hun heldere universum.

Missie – Leveren van ontwerp verlichting met focus op kwaliteit, en optimale lichtverdeling, voor privè en zakelijke gebruik.

Visie – Om gepositoneerd te zijn voor de acteuren binnen ontwerp verlichting op de wereld markt. Darø is meer dan alleen een ontwerp van een merk, en wordt de leidende als de klant een ontwerp wilt. Kwaliteit en een optimale lichtverdeling, als een gehele oplossing.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.