David Superlight

David Super-Light a/s bleef gestigt in 1970 door Mogens Davidsen, en is vandaag èèn van de leiders op de deense producenten van buitenverlichting.

Kwaliteit is het belangrijkste voor David Superlight’s assortiment. Welke betekent dat alle lampen zijn geproduceerd in een massieve materiaal. David Superlight past zich voortdurend aan de ontwikkelingen, en aan de nieuwe ideëen, en eisen van de marktvraag. Ze zijn goed bij het afleveren van verschillende type lichtbronnen, en kunnen hun producten aanpassen in veel verschillende projecten.  
Thomas Buiten Wandlamp - David Superlight
Check variant voor voorraad status

Meer om David Superlight

De merk bleef gestigt in 1970 door Mogens Davidsen vanuit de deense ontwerp waarden, kwaliteit, en productie. David Superlight is vandaag èèn van de leiders van de deense producenten van buitenverlichting, die meer dan 40 jaar ervaring heeft met buitenverlichting. Het buitenverlicht is gemaakt om de deense weersomstandigheden te verzetten. Een product met 10 jaar garantie op roest, en de beste aanvullende garantie op de markt.

David Superligth is perfect voor uw oprit, terras of je huisgevel, die je de weg in het donker kan tonen, met hun rauwe en unieke ontwerp. Het merk is trots op zijn kwaliteit, fleksibiliteit, en innovatie. Ze ontwikkelen voortdurent hun producten, zowel creatief en innovatieft, zodat deze aan de eisen van het markt kunnen voldoen.

Het ontwerp van David Superlight is een typisch segment van de deense, en de scandinavische met een grote nadruk op een solliede constructie, die de weersomstandigheden in de scandinavische landen kan weerstaan. Als u een lamp van David Superlight koopt, dan kunt u vanuit gaan van een goede vakmanschap in topkwaliteit, evenals het vermogen om een samenhang te creëren tussen vorm en functie, waar de Scandinavische stijl schoon en eenvoudig lijkt.  

De rode draad bij David Superlight lampen is de kwaliteit die ze bieden, en dat alle scherpe producten zijn geproduceert in solide materiaal, waardoor de lampen goed bescherm worden tegen vandalisme. Het productassortiment is goed afgeschermd omkring het lichtbron, dit verzekerd een fijne verlichting, met een veilig verbruik.

Het ontwerp kenmerkt zich door de ruige, robuuste, klassieke, en eenvoudige uitstraling, die uw buitenverlichting kan decoreren. U kunt het gebruiken als een wandlamp, en of als een bolderlamp. Ze behandelen de producten met respect, en geloven in een vakmanschap, waar outsourcing niet meer langer een vreemde woord is.

Buitenverlichtingen van David Superlight worden in Denemarken geproduceert, in de fabriek Gl. Rye tussen Silkeborg, en Skanderborg, midden in de mooiste natuur van Denemarken, met meren, heuvels, en valleien. Hier wordt het milieu gerespecteerd, zowel intern, en extern. Het vormt een natuurlijke deel van de productontwikkeling. Dit heplt om de vakmanschap te creëeren, dat dagelijks in de fabriek plaatsvindt.

Ontwerp, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken – David Superlight  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.