Fabbian Wandlampen

Sinds 1961 heeft Fabbian Illuminazione naam gemaakt als fabrikant van moderne designverlichting van hoge kwaliteit voor zowel de woning- als projectmarkt.

Fabbian is gevestigd in het noordoosten van Italië, waar zij hun lampen produceren en dit volledig tot op componentniveau onder controle hebben, waarbij zij zich richten op de meest geavanceerde productiemethoden. State of the art ontwikkeling en baanbrekend ontwerp leiden tot geavanceerde geautomatiseerde processen en controlesystemen zodra het product is beoordeeld door de groep van internationaal erkende architecten, ontwerpers en ingenieurs. De nieuwste designtrends worden geïnterpreteerd en eindigen als hoogwaardige designverlichting met de geheel eigen en kenmerkende Fabbian touch.

De hoge kwaliteit en het gebruik van uiterst betrouwbare componenten in combinatie met de constante aandacht voor ontwerp, assemblage en kwaliteitscontrole in alle productiestadia dragen bij tot de populariteit van deze lampen.

Alle wandlampen worden geleverd inclusief lichtbronnen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.