Foscarini Lampen

Foscarini bleef etableret in 1981 in Venedig. Het uitgangspunt was om naar de mogelijkheiden van de materialen te kijken, zoals Murano glas. Het bedrijf werkt met gevestigde ontwerpers, die nieuwe trends hebben ontworpen, met jonge, nieuwe exponenten voor alternatieve ontwerpen, en methoden. Deze biedt een hoge originele keuze, en dat maakt Foscarini als één van de meest gevarieerde binnenverlichting. Foscarini creëert echte lichtsculpturen, die ons het gevoel geeft van streling, poëtische omhelzing, lichte aanrijking, sensuelle omhelzing, en verleidelijk verborgen licht. Foscarini overzet de lichtfilosofie, en worden gekarakteriseerd aan hun grote respect voor het lichtbron.
Toon de 36 van de 498 producten

Meer om Foscarini lamp

Foscarini is gekarakteriseerd aan een hoge graad van creativiteit bij het gebruik van materialen, kleuren, afwerkingen, en structuren, die als voorheen bleven gemaakt. Foscarini heeft ook gebruik gemaakt van vele bekende, en achtenswaardige ontwerpers, welke zeker de basis voor het succes is geweest. Rodolfo Dordoni die ook voor Flos heeft ontworpen, wordt ook als één van de ontwerpers gezien.

Jozeph Forakis, Patricia Urguiola, en Marc Sadler hebben ook bijgedragen met hun creativiteit om aan de waarden van de innovatie van Foscarini te kunnen voldoen. Met de tijd hebben ze het gebruik van hun materialen uitgebreid met gesatineerd glas, polyethyleen, hout, en aluminium, evenals met gepatenteerde materialen zoals exclusieve structuurglasweefsel, en koolstofvezelcomposiet of Kevlar®  een geregistreerd handelsmerk, die bij El du Pont de Nemours and Company hoort.
Als een bedrijf met een flexibele productiestructuur, en een effectieve internationale distrubutie, waarbij Foscarini zijn klanten een garantie kan geven om een hoge standaard service te kunnen bieden. De unieke collectie van Foscarini lampen zijn gericht aan modern, hoge kwaliteit van materialen, en het gebruik van verschillende materialen, creativiteit bij de selectie,  implementatie en behandeling van de unieke lampen.

De meest opvallende lampen in 2009 waren de lampen van Caboche, Twiggy, Tropico, en de lampen van Allegro. De klassieke ontwerpen van vorige jaren zijn de populaire Lumiere, Caboche, Piccola, en de Havana lampen. Sommige zijn heel algemeen, en functioneel, terwijl sommige kunstwerken op zichzelf zijn.

Onderzoek, innovatie, en de verhoogde aandacht voor hoge kwaliteit van productie, en aangeboden diensten, een internationale focus, maximale flexibiliteit, en productgerichte kultuur zijn het resultaat van een goede onwerp, dit zijn de eigenschappen die het bedrijf Foscarini kenmerken.

Deze kwaliteiten heeft Foscarini ontwikkeld tot een portfolie van sterke persoonlijkheid, die het resultaat is van de samenwerking, en samenhang tussen ontwerp en productie. Verschillende partnerschappen met grote meesters, en jonge talenten van de internationale ontwerpkringen, waar verschillende typen van ervaring, en creativiteit de centrale karakter in het project zijn, het bedrijf flexibiliteit geeft, originele producten uniek maakt, en worden gedicteerd met een eenvoudig ontwerp.  

De internationale focus van Foscarini heeft toegelijd tot een ontwikkeling van een solide verkoopnetwerk, met meer dan 2.500 multimerk verkoopplaatsen in 50 landen ondersteund door een hoogwaardige klantenservice en UNI EN ISO 9001 -gecertificeerd sinds 1996, dit heeft toegelijd dat Foscarini zijn “Succesvolle Living from Diesel with Foscarini” heeft gelanceerd, de collectie die uitgekomen is met partnerschap van Diesel, een internationale merk, en een leider binnen de leefstijl: een nieuwe taal, nieuwe esthetiek om een nieuwe publiek te veroveren.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.