Frandsen Lampen

Frandsen Lighting A/S heeft sinds 1968 lampen ontwikkeld, dit betekent dat ze een grote kennis en expertise beschikken over alle productie van hun populaire lampen. Frandsen heeft een heldere visie, die gestigt is voor de hele productassortiment, en al hun klantenrelaties.  “Frandsen Lighting A/S ontwikkeld, en verkoopt ontwerpproducten binnen verlichting voor mensen die mennen dat goede smaak belangrijker is dan een lagere prijs. Voor hun is het belangrijk om lampen te ontwikkelen in mooie materialen, en garanderen dat de producten een goede kwaliteit, en goede smaak signaleren.
Air Hanglamp Ø28 - Frandsen
RRP EUR 300,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 218 producten

Meer om Frandsen lamper

Alle lampen zullen op hun eigen manier helpen om het raamwerk voor een huis te creëren, daarom is het voor Frandsen belangrijk dat de klanten hun eigen smaak kunnen toevoegen. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld een eigen kleur te kiezen voor het lampenkappen.  

Bij Frandsen Lighting A/S is er focus op ontwerp, en productontwikkeling. Vroeger werden er weinig wijzigingen in het assortiment gemaakt, slechts één keer in de jaar. Vandaag wordt het productassortiment voortdurend veranderd. Twee keer in de jaar komen er nieuwe catalogen, en worden herzien van keuze van lampen, en nuancen naar uw eigen behoefte.

Frandsen is een deense supermerk, die lampen van hoge kwaliteit ontwikkeld, dit heeft hij vele jaren gedaan. De enorme ervaring, en kennis in de branchen is de garantie voor hoge kwaliteit, en normen. Het focus ligt op ontwerpen, en productontwikkeling, en door de tijd heen de ene klassieke lamp na de andere ontworpen.

Ze zijn bekend met het ontwerpen van lampen in goede kwaliteit, maar nogsteeds voor een redelijke prijs. Esthetiek en functionaliteit stijgen ver bogen het gemiddelde, en helpen om het raamwerk van elk huis te creëren. Elk lamp van Frandsen kan iets uniek, en persoonlijk aan het huis toevoegen.

Frandsen maakt de lampen die vandaag meest verkocht worden, die bedoeld zijn voor de muur, tafel, en de vloer. Ze hebben een massa keuze van kleuren, en unieke producten. Één van de klassieke lampen die ze hebben ontworpen, en geproduceerd is de hanglamp van Ball, dit is een moderne en klassieke lamp.         De lamp is als een eenvoudige lamp verkrijgbaar, maar ook als unieke, en avontuurlijke kroonluchterstijl. Bovendien zijn de Ball lampen verkrijgbaar als een wandlamp, en een tafellamp. De lampen zijn verkrijgbaar in messing, goud, zwart, lilla, mat groen, en in andere verschillende spannende kleuren – voor ieder smaak. De beschildering van de kappen zijn waard, want ze zijn vlijmscherp, deze maakt de lamp heel uniek. Als u in een nieuwe lamp wilt investeren dat helemaal in orde moet zijn, dan is dit de beste keuze. De Ball lampen hebben de eenvoud de velen zoeken naar, en tegelijkertijd iets uitstraald dat rust geeft in de inrichtingen, met een beetje rand. De ronde ontwerp is klassiek, en speelt en werkt goed met het licht in de lamp, die een fijne gehele licht geeft, door zijn ronde metaalkap.

Zoals gezegd – Frandsen heeft unieke lampen voor muuren, tafels, en voor de vloer – voor de vloer hebben we de klassieke lampen van Frandsen, die tijdloos ontworpen zijn, en in ieder huis perfect past. De klassieke lamp geeft uw een look die nooit uit de mode gaat, en u wilt altijd een plekje voor de lamp vinden in uw huis. Deze lampen zijn te vinden in verschillende kleuren, en uitvoeringen.

Één van de speciale lampen van Frandsen is de Splitt vloerlamp, een super mooi vloerlamp met drie poten,  en een grote stofkap. De lamp kan gebruikt worden om te spelen met de inrichting, en om een nieuwe inrichting te creëren.

Frandsen heeft vele mooie lampen te bieden. Ze hebben mooie hanglampen in unieke kleuren, en vormen ontworpen en geproduceerd, die kleine lichtgevende creaties voor uw huis.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.