Audo Copenhagen Woonaccessoires

Audo streeft ernaar gebruik te maken van de beste ontwerpers en ambachtslieden uit de hele wereld. Het Deense designmerk drukt creativiteit, comfort en functie uit door middel van modern design in meubels, verlichting en accessoires. In het Audo assortiment vindt u een mooie en elegante selectie van woonaccessoires die perfect passen in het huidige modebeeld. Met strakke lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen hebben hun producten een minimalistisch silhouet dat een gevoel van rust creëert in elk ontwerp. De visie van hun collecties is het creëren van prachtige woonaccessoires voor dagelijks gebruik die het dagelijks leven verfraaien en verrukken.

Zie hier de prachtige lampen van Audo
Toon de 36 van de 122 producten

Audo kandelaars

Audo produceert een breed scala aan hoogwaardige kandelaars voor alle soorten kaarsen en toepassingen. Er zijn zowel grote, weelderige kunstwerken als kleine, ingetogen eleganties die rustig aan de muur hangen en indruk maken op degenen die de tijd nemen om van het ontwerp te genieten.

 • Audo Interconnect is van het eerste type. De prachtige paal is een eerbetoon aan het gedurfde en experimentele. Ontworpen door Colin King, een getrainde danser die het evenwicht en de elegantie van de dans gebruikt om een podium te creëren dat voortdurend in beweging lijkt te zijn. Interconnect is verkrijgbaar in zowel messing als gepoedercoat metaal. Bekijk beide varianten hier!

 • De Audo POV Wall Sconce is een van de populairste modellen uit het Audo portfolio. De prachtige kandelaar van Note Design Studio wordt aan de muur bevestigd en wordt een herinnering om kaarsen aan te steken en te genieten van de gezelligheid. Het lichte, luchtige ontwerp werkt samen met de optische illusie van diepte, en de kandelaar wordt zeker een opvallend element in uw inrichting wanneer u hem ophangt. Bekijk beide POV kandelaars hier!

 • De Duca kandelaar is een klassieke kandelaar met een twist. De prachtige kandelaar is genoemd naar het Latijnse woord voor verbreden - en met een draai aan de knop op de voet kun je de kandelaar verbreden en de hoogte vergroten van 16,5 tot 24 centimeter. Dit betekent dat als u meerdere kandelaars van hetzelfde type heeft en sommige kaarsen in de kandelaar zijn opgebrand, u de hoogte van de vele kandelaars gelijk kunt maken. Een voor de hand liggende keuze is om Duca te gebruiken voor uw volgende adventskrans - dan zijn alle kaarsen even hoog als u de vierde en laatste kaars aansteekt. Duca is er in drie kleuren, bekijk ze hier allemaal!


Peper- en zoutstel - Audo Flesmolen


Niemand had het enorme succes van de flessenmaler kunnen voorspellen voordat hij werd uitgebracht - maar als je de getalenteerde ontwerpers erachter leert kennen, is het allemaal logisch. Norm Architects heeft de molen destijds ontworpen, en als je het bedrijf kent, weet je dat zij verantwoordelijk zijn voor enkele van de mooiste ontwerpen.

De Bottle Grinder is ideaal voor zoutkristallen en peperkorrels, maar je kunt hem ook gebruiken voor gedroogde kruiden en zaden bij het koken. Audo zit achter een breed scala aan keukenapparatuur, dus je kunt er zeker van zijn dat de Bottle Grinder is gemaakt met een zekere expertise op dit gebied. De grote missie van Audo is om producten te maken die het dagelijks leven beter maken - en het moet gezegd worden dat ze precies dat hebben gedaan met de Bottle Grinder.

Vind uw flessenmaler vandaag

Audo kom en vaas


Audo zit achter een breed assortiment woonaccessoires die allemaal kunnen helpen om die cruciale final touch aan je interieur te geven, zodat je interieur top is. In het grote assortiment vindt u diverse decoratieve artikelen, waaronder de prachtige schalen en vazen van Audo.

Een vaas en een schaal zijn altijd bedoeld om iets in te bewaren, maar als u een product van Audo koopt, is het altijd mooi op zichzelf. De verpakking komt centraal te staan en de bloem of vrucht die in uw vaas of schaal komt te staan wordt ondergeschikt. Een vaas of schaal kan een geweldige manier zijn om visueel belang en functie toe te voegen aan uw huis. Hier zijn enkele manieren waarop u een vaas of schaal kunt gebruiken in uw interieur:

 • Kleur toevoegen: Een kleurrijke vaas of schaal kan elke kamer kleur geven. U kunt een vaas of schaal kiezen in een kleur die past bij uw bestaande kleurenschema, of u kunt een contrasterende kleur kiezen om een interessant element toe te voegen.

 • Structuur toevoegen: Een vaas of schaal met een interessante textuur, zoals glas of keramiek met een patroon, kan een gevoel van diepte en dimensie toevoegen aan uw ruimte.

 • Hoogte toevoegen:Een hoge vaas of schaal kan hoogte toevoegen aan een anders plat oppervlak, zoals een eettafel of console. U kunt een vaas of schaal kiezen op een hoogte die past bij de kamer en de grootte van het meubel.

 • Natuur toevoegen: Een vaas of schaal gevuld met bloemen of groene planten kan een gevoel van leven en natuur toevoegen aan uw ruimte.

 • Een functie toevoegen:Een schaal kan worden gebruikt om kleine voorwerpen zoals sleutels of sieraden in op te bergen, terwijl een vaas kan worden gebruikt om bloemen of takken in te bewaren.

  Hoe je een vaas of schaal ook gebruikt in je interieur, het is belangrijk om te onthouden dat het moet passen bij je persoonlijke stijl en de algemene esthetiek van je huis.

  ByLassen Kubus Kaarshouder


  Mogens Lassen werd geboren in 1901, slechts één jaar voor zijn jongere broer Flemming Lassen. De twee jongens groeiden op in Kopenhagen met een vader die decoratieschilder en later koffiebrander was, en een moeder die ook schilder was, en overigens de dochter van de componist August Winding. Beiden groeiden op tot architecten, en de achternaam Lassen werd beroemd en berucht in designkringen.

  Mogens Lassen maakte een groot aantal spannende ontwerpen - waaronder het Systemhuset in Ordrup - maar zijn bekendste woonaccessoireproduct is ongetwijfeld de Kubus-kandelaar. Hij ontwierp de kandelaarserie in 1962, maar pas in de jaren tachtig, toen zijn kleinzoon Søren Lassen het potentieel van de kandelaars zag, werden ze in productie genomen.

  Kubus is een enorm populair product en wordt nu verkocht onder het Audo tabblad!

  Zie hier alle Kubus kandelaars!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.