New Works Lampen

New Works is een Kopenhaagse ontwerpbedrijf, die een beetje van de hele kan – en nog veel meer!

Sinds 2015 heeft New Works iets nieuws, en spannends toegevoegd aan de ontwerpwereld. Collecties voor zowel in de woonruimte, interieur en verlichting. Er is voldoende mogelijkheid om een speelse, en iets creatiefs van de merk New Works bij uw inrichting toe te voegen. De eigen mantra van New Works’ is: natuurlijk, experimenteel, ruw, met goede vakmanschap, zoals u hieronder ziet. Ze voldoen volledig aan deze vier woorden!

De lampen van New Works zijn mooi en anders, en hebben iets ekstra’s! De hanglamp is een moderne klassieker geworden. Doordat het is ontwikkeld vanuit vele verschillende materialen, is het mogelijk dat het in elke woonruimte past.

De Kizu tafellamp is letterlijk onderste boven gedraaid, zoals we deze kennen van de tafellampen. Een lamp die we goed kunnen bemerken, waar het ook geplaatst wordt.

In de categorie hieronder vindt u alle mooie, en ruwe lampen van New Works.
Lantern VloerLamp - New Works
RRP EUR 559,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 111 producten

Meer om New Works lampen

U hoeft geen architect, of een creatieve directeur te zijn om van de producten van New Works te houden. Ze gaan niet vanuit om postmodernisme, esthetische of urban industrialisme te verspreiden, er wordt gewerkt aan het nieuw denken van nieuwe vormen, materialen, en oplossingen. Dit is heel elegant te zien bij hun ontwerpen, zoals de ontworpen stoel, tafel, zitbanken, en lampen. Ze hebben een houding dat ze niet begrepen hoeven te worden, maar alleen gebruikt moeten worden.

Compromis is niet iets waar New Works zich aanverhoudt. De gehele concept wordt benoemd, bedacht, met ideeën. De producten zijn opgebouwd met een goede handvat, van een fantasierijke creativiteit.           U hoeft niet lang opzoek te gaan om een goedkopere ontwerp te vinden. Met de passie om preciest te werk te gaan, zoals ze er zin in hebben. New Works is tot op heden hard op weg om alles uit te dagen, bij het ontwikkelen van wat “normaal” wordt gezien, en willen deze voortzetten.

Zoals elk andere gerenommeerd bedrijf heeft New Works ook waarden, maar ze geloven niet dat deze worden gebruikt. Ze geven alleen aan dat ze ambitieus, gezellig, en mega creatief zijn. Ze vertellen aan anderen hun goede verhaal over hun producten. Het is een kleine drempel tussen inspiratie en imitatie, en de kunst om deze niet te schenden.

Een vrijheid van meningsuiting om met nieuwe vormen en regels te komen. Soms moeten er dingen op zijn kop worden gezet, dit om de juiste licht te kunnen zien.

Met de basis en de soliede van de Scandinavische, en de liefde voor het lichte en witte kleur, zodat deze niet hetzelfde zal zijn dan de bleke lichte hout, maar met nuancer die het wildst is vertoond in witte kleur. New Works is van hun, en ze maken de gene die bij ze passen. Van alle plaatsen iets, die op een goede manier wordt verwerkt!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.