Norm Architects

Norm Architects is opgericht door Jonas Bjerrre-Poulsen en Kasper Rønn in Kopenhagen in 2008. Norm Architects is de thuisbasis van een groep creatieve ontwerpers en architecten die vakmanschap en materiaal verenigen met schoonheid, geschiedenis en tijdloze eenvoud. De interdisciplinaire ontwerpstudio richt zich op architectuur, interieurontwerp en fotografie, en niet te vergeten branding en art direction. Hun projecten beslaan meer dan 10 landen en ze werken met alles van architectuur tot productontwerp.

In de studio werken ze nauw samen met texturen, materialen en percepties van architectuur en design. Hun ontwerpen worden gemaakt om niet alleen door het oog maar ook door de rest van de zintuigen te worden bekeken. De Scandinavische principes van design zijn bijzonder prominent aanwezig in hun werk, dat tijdloze esthetiek en natuurlijke materialen combineert met exclusiviteit en eenvoud.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.