Normann Copenhagen Woonaccessoires

Gevuld met verwijzingen naar Scandinavisch design, biedt Normann Copenhagen een functionele en esthetische reeks woonaccessoires met eenvoudige silhouetten en organische vormen. De decoratieve Normann Copenhagen vogels in hout of felle kleuren eisen de aandacht op en voegen een speelse uitdrukking toe aan uw interieur. Het eenvoudige silhouet past bijzonder goed bij de minimalistische stijl, terwijl de Normann Copenhagen schalen en kandelaars warmte en een vleugje gezelligheid in uw huis brengen.

Het Deense merk werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen en heeft in de loop der jaren meer dan 80 designprijzen ontvangen. Het assortiment van Normann Copenhagen bestaat uit meubels, lampen, textiel en woonaccessoires en is verkrijgbaar in meer dan 80 landen over de hele wereld. Blaas persoonlijkheid en nieuw leven in uw inrichting met accessoires in warm hout, koele metalen en moderne kleuren. De tijdloze elegantie past bij elke stijl en is tegelijkertijd geïnspireerd op moderne klassiekers en de trends van deze tijd.

Vind lampen van Normann Copenhagen hier
Toon de 36 van de 184 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.