Northern Lighting Lampen

De noorse Northern heeft sinds 2005 de mooiste lampen ontwikkeld, die geïnspireerd is door de noorse natuur, en het licht. De lampen geven een mooie, noorse, en een elegante touch voor uw huis.  

Heeft u voorkeur voor een klassieke staande lamp van Oslo, die geplaceerd kan worden waar u ook wenst, voor net dat beetje extra voor uw huis, dan hebben wij voor u de populaire hanglamp van Acorn, die u kunt hangen in uw woonkamer, in de entrè, of in uw slaapkamer, deze zal de aandacht van iedereen trekken. De lamp Birdy tafellamp, geeft een scheve, en een lekkere look over uw tafel, aan uw reolen, of aan uw vensterbank.

Wat u ook kiest, dan blijft een lamp van Northern altijd prachtig, en tijdloos in uw huis.

Zie hieronder voor alle lampen van de categorie Nothern.
Circle Hanglamp - Northern
RRP EUR 219,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 191 producten

Meer over Northern

Nothern is een product, waarbij nuttige objecten, en producten nieuwe vrienden maken, hierbij is een verzameling toegestaan. Hier worden de prijswinnende klassieker omgebouwd met de modernste materialen van state-of-the-art. Het is de plaats waarbij alle lichten gezellig zijn om te gebruiken, hierbij wordt een brug gebouwd aan de dagelijkse functionaliteit, en de idealen van luxus, en stijl.

Dan is de vruchteloze zoektocht voorbij, door de immersieve verlichting, en inrichting, die als een Cool creativiteit kan benoemd worden. Kies vanuit verschillende hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, maar ook kandelaars, en houders voor theelichtjes.

Northern werkt eraan om het “kwaliteit van het licht te verhogen”. Er worden producten ontwikkeld met zachte verlichtingen, die een rustige karma aan de omgeving verspreiden, die rust geeft en relax is. Als er lichte tonen verspreid moeten worden, die u een juiste “mood” geven, dan is het product NL voor u de juiste keuze.

De producten van Northern worden in nauwe samenwerking ontwikkeld door de ontwerpers, met innovators, en door stijlvolle ontwerpers over de hele wereld. Het avontuur begon in 2005 in Oslo, en is sindsdien een ontwerp geworden met de Scandinavische eenvoud, met de eeuwige wijzigingen van het Noorse licht.

De producten van NL informeren geleidelijk het interieur van de hele wereld, met hun “ontwerp-Hond” die nogsteeds brandt voor zijn lekkere vuur. Er is een mantra die focus houdt aan de verplichtingen om voorduurend, vanuit hoge kwaliteit, en duurzaamheid te werken, met toevoegingen van ongekende aantal ontwerp excellentie.

Spring nu op de wagen...NU!!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.