Nyta Lampen

De architect en ”lichtplanner” Fabian Maier heeft samen met Johannes Marmon, en Johannes Müller een soliede basis van een productontwerp. Ze zijn net drie musketiers, die een passie delen voor hun vakmanschap. Ze hebben samen de product Nyta gecreëerd.
Toon de 5 van de 5 producten

Informatie over de Nyta lampen

Nyta investeert met trotsheid, energie in het ontwerp van het licht, en de bron die het uitstraalt. Het is belangrijk dat het oorspronkelijke idee levend gehouden wordt, van de idee-fase tot het opwindende eindproduct. Voor het voortbestaan van het basis-idee is iedereen tijdens het hele proces diep betrokken. Hier worden alle esthetische, en technische details voor het productieproces overwogen.      

De materialen, oppervlakken, en de productdetails worden heel nauwkeurig gedefinieerd. Er is een breede aandacht gegeven op de gebieden, zoals behandeling en dagelijks gebruik. Eerst ligt de nadruk op het ontwerp, en de uitdagingen die gepaard gaan bij het behouden van de noodzakelijke, en deze tegelijkertijd overbodig maakt.  

Het doel is bereikt als het oorspronkelijke idee nog steeds duidelijk is, vanuit het uiteindelijke prototype, nadat dit hele zorgvuldige proces is voltooid. Het is belangrijk om licht, verlichting, lampen, en lichtbronnen te ontwerpen, en te produceren, met een esthetische statement, terwijl ze passen bij de meest natuurlijke in de wereld.      

Kortom, het is het licht dat de eindgebruikers veel plezier, en vreugde geeft, die de ontwerpers ontdekten om deze te ontwerpen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.