Philips Hue Bluetooth

Een Philips HUE Bluetooth lamp biedt dezelfde fantastische eigenschappen die we reeds kennen van de
Philips HUE-lampen, de mogelijkheid om de verlichting in huis te bedienen via smartphone of tablet. Met Bluetooth heeft u de mogelijkheid om uw lamp direct te bedienen zonder een Philips HUE Bridge aan te sluiten. Door de Philips HUE Bluetooth app te installeren, kunt u het licht bedienen zolang uw lamp zich binnen het Bluetooth bereik bevindt. Kies hier uit drie verschillende Philips HUE-collecties:

HUE White pas de helderheid aan
Eenvoudige en comfortabele verlichting die u kunt bedienen via afstandsbediening of smartphone. Met de HUE White collectie kunt u de helderheid aanpassen.

HUE White Ambience pas temperatuur en helderheid aan
De mogelijkheid om het licht te dimmen en de kleur in te stellen van koud naar warm (2200K tot 6500K), zodat u uw licht op alle uren kunt aanpassen.

HUE White & Color Ambience kies kleur en helderheid
Met de Colour & Ambience collectie kunt u kiezen uit 16 miljoen nuances en tevens de helderheid aanpassen. Ontspan met een nachtelijke nuance of laat het licht de muziek, de film of de game volgen, allemaal vanuit een app op je telefoon.
Toon de 21 van de 21 producten
Het voordeel van een Bluetooth lamp is dat deze de HUE Bridge niet nodig heeft om te werken, in tegenstelling tot niet Bluetooth modellen. Zodra de lamp in de fitting zit, bedient u deze eenvoudig zonder verdere installatie met de Philips HUE Bluetooth app. De HUE Bluetooth lampen zijn ook zeer geschikt voor degenen die het HUE-systeem willen proberen voordat ze all-in gaan met een Bridge en diens geavanceerde functies.

U kunt maximaal 10 Bluetooth verlichtingsbronnen toevoegen om deze te bedienen via de HUE Bluetooth app wanneer u binnen het bereik van de lamp bent, dus binnen circa 10 meter. Gebruik de intelligente verlichtingsbron om in een specifieke ruimte de juiste sfeer te creëren door de helderheid te dimmen of te verhogen en de temperatuur of nuance te veranderen. U heeft gewoonlijk verschillende soorten verlichting nodig, afhankelijk van het tijdstip van de dag, ga aan de slag met energieke verlichting of gebruik ontspannende verlichting om de dag in te gaan of 's nachts tot rust te komen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.